Translate

sâmbătă, 6 aprilie 2013

Cum gasesti parteneri de sex online

CUM GASESTI PARTENERI DE SEX ONLINE


CUM GASESTI PARTENERI DE SEX ONLINE

Sexul fara obligatii cu un strain poate fi greu de gasit, in ciuda numarului din ce in ce mai mare de barbati si femei fara un partener de cuplu.
Din fericire, internetul ne ofera tuturor, indiferent cat de atragatori am fi sau nu, oportunitatea de a ne gasi un partener potrivit sau mai putin potrivit, depinde de situatie. A gasi pe cineva care sa accepte sexul ocazional nu mai este atat de greu ca in trecut, dar nici nu este cazul sa va culcati pe o ureche. Pana in pat aveti de trecut cateva etape `virtuale`...
1. Creeaza-ti o identitate
Femeile vor sa gaseasca intotdeuna pe cineva atragator, interesant, glumet si inteligent. Prima impresie conteaza cel mai mult, mai ales in mediul virtual. Profilul tau de pe internet este cartea ta de vizita. Aici nu vei avea sansa sa demonstrezi cat de perfect esti. Imaginea trebuie sa spuna totul, asa ca prezinta tot ce ai mai bun in ea.
2. Inscrie-te online pe website-uri de profil
Sunt cateva situri de agatat, unde oameni de pe intreg globul ofera cele mai diverse experiente, printre care si sexul ocazional. Incepe prin a te inscrie pe aceste website-uri. Va trebui sa iti completezi informatiile de la profil si sa rapsunzi la cateva intrebari pentru a ii ajuta pe ceilalti eventuali parteneri sa afle daca esti sau nu potrivit pentru ei.
3. Vorbeste cu lumea
Vorba aceea: `Daca bati la zece usi, una cu siguranta ti se va deschide`. In mediul online poti merge linistit dupa acest model. Asa ca incepe sa bati. Asta inseamna sa incepi sa trimiti e-mailuri si alte mesaje online prin care iti arati atat interesul pentru diferite persoane, cat si dorinta de a le cunoaste mai bine. Nu te astepta sa fii primit cu bratele ... sau picioarele ... deschise de fiecare data cand vei contacta pe cineva. Incearca sa fii dezinvolt, haios si in acelasi timp misterios. Sa deveniti parteneri ocazionali de sex nu inseamna sa ajungeti sa va stiti unul celuilalt mancarea favorita, culoarea preferata sau numele animalului de companie.
4. Programeaza intalniri
Cand simti ca a venit timpul, invita-ti noul partener virtual la o intalnire in oras. Aceste intalniri se vor transforma cat de curand in partidele de sex mult asteptate.
Cum stabilesti relatiile cu alte persoane in mediul online depinde foarte mult de ce fel de persoana esti. Este foarte usor sa faci o miscare gresita, asa ca pastreaza lucrurile cat de simple cu putinta si adapteaza-te dupa caz atunci cand este necesar. Poarta-te cu ceilalti asa cum ai vrea tu sa fii tratat si totul va merge struna. Cine stie, poate sexul ocazional cu o anumita persoana se va transforma intr-o adevarata relatie sentimentala. 
Laura Popescu - Editor Studentie.ro