Translate

sâmbătă, 29 decembrie 2012

Adolescenti

Doresti o informatie?  Noi Suntem Solutia ta , un coleg din STAFUL InfoGive  va sta la dispozitia DVS pentru solutionarea oricarei intrebari.

Va Rugam sa postati intrebari Legate de Adolescenti, intr-un limbaj decent!
-Raspunsurile pot venii in intervalul a 1-8 ore de la publicarea intrebarii

4 comentarii:

  1. Hey Infogive! M-am saturat...

    Fratemiu e un bagacios ma jigneste mereu, mama si tata il tin in puf...

    Eu daca ii zic ceva..amdoi sar cu gura pe mine.

    El are voie dar eu nu!

    De exemplu acum o ora fratemiu ma jignit, iar eu l-am facut prost...

    Si mama a vrut sa se intoarca la mine.iar eu am aruncat tel.pe pat ca sa nu mil ia si l-am izbit fara sa vreau de perete si mi l-a luat...

    Va rog fratemiu e un bagacios! Mereu ma baga in belele!







    Va rog ajutati-ma!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i mai raspunde fratelui tau, lasa-l nu-i mai baga in seama, lasa de la tine si nu vei mai avea probleme cu parintii tai. Relatia dintre 2 frati e cea mai frumoasa, apreciaz-o si invata-l si pe el sa o aprecieze, o sa cresteti si o sa vezi cat de mult o sa tineti unul la altul, iti spun eu care am 2 frati.

      Ștergere
    2. Nu prea ai cum sa nu-l bagi in seama pe fratele tau... Si nici sa lasi de la tine nu cred ca e cazul pentru ca tu esti ce-a mai firava din punct de vedere al oamenilor care sunt ascultati. Iti pot recomanda sa cauti pe net cursuri NLP te vor ajuta sa interactionezi cu oameni, sa te asculte si sai faci sa taca cand e nevoie ;)

      Ștergere
    3. Banuiesc ca fratele tau este mai mic si de aceea parintii tai ii tin partea dar tu poti evita certurile astea ignorandu-l pe fratele tau

      Ștergere