Translate

sâmbătă, 29 decembrie 2012

Pune Intrebarea - Pentru a primi raspunsul !

Doresti o informatie? Noi Suntem Solutia ta , un coleg din STAFUL InfoGive  va sta la dispozitia DVS pentru solutionarea oricarei intrebari.

Va Rugam sa postati intrebari Legate de <ORICE>, intr-un limbaj decent!
-Raspunsurile pot venii in intervalul a 4-8 ore de la publicarea intrebarii

7 comentarii:

  1. As dori sa aflu daca windows 8 merge si pe calculatorul meu p4 dual core la 2500 mhz video 1gb , rami 2gb . Multumesc astept un raspuns

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Liviu ,
      Şi în cele din urmă, veţi avea nevoie de hardware-ul potrivit
      Windows 8 Consumer Preview ar trebui să ruleze pe acelaşi hardware-ul că puterile Windows 7 astăzi. În general, vă puteţi aştepta la Windows 8 Consumer Preview pentru a rula pe un PC cu următoarele:

      1 GHz sau mai rapid procesor
      1 GB RAM (32-bit) sau 2 GB RAM (64-bit)
      16 GB spaţiu disponibil pe hard disk (32-bit) sau 20 GB (64-bit)
      DirectX 9 grafic drac cu WDDM 1.0 sau mai mare de conducător auto
      rezoluţie de ecran de minim 1024 x 768
      Cu toate acestea, există unele suplimentare care trebuie să ia în considerare pentru a utiliza anumite caracteristici din Windows 8. Pentru a utiliza caracteristica de fixare, veţi avea nevoie de un PC cu o rezoluţie de 1366 x 768 sau mai mare. Dacă doriţi să utilizaţi touch, veţi avea nevoie un capabile de multitouch laptop, tabletă sau afişare. Windows 8 suportă cel puțin cinci puncte de touch simultan, astfel încât dacă hardware-ul nu, aţi putea găsi tastarea de pe tastatură pe ecran şi utilizaţi anumite controale mai mult de o provocare. Veţi avea nevoie, de asemenea, o conexiune la internet pentru a încerca stocarea Windows, pentru a descărca şi instala apps, şi să ia setărilor şi fişierelor cu tine de la un Windows 8 PC la altul.

      Ștergere
  2. Am si eu o problema cu al meu iPhone 4, acesta de aproximativ 30-40 de minute nu reactioneaza la nici un buton, cu ecranu stins si vibreaza in continuu. Nu am avut suficienta rabdarea incat sa astept pana ramane fara baterie... A inceput sa faca "asa" din buzunar, fara sa fi suferit vreun soc, sa fi intrat in contact cu apa sau orice alta substanta dubioasa.

    Va rog, daca stiti de la ce se trage si cum s-ar putea rezolva, as fi vesnic recunoscatoare.

    Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Adina,
      Incearca sa ti apasat pe butonul de home si power in acelasi timp 1-5 minute ar trebui sa porneasca daca are baterie!

      Ștergere
  3. Cum sa iti faci un site usor si rapid, cu poze si texte?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel mai rapid: www.ucoz.ro, probabil cel mai simplu sistem prin care poti sa-ti creezi un Site sau blog GRATUIT! Se adreseaza tuturor, incepatori sau avansati, vine cu o interfata in limba romana si adresa de tip nume.ucoz.ro!
      uCoz ofera tuturor celor inregistraţi, gazduire, domeniu gratuit (de tip nume.ucoz.ro), spatiu nelimitat (care porneşte de la 400 MB si creste constant), peste 250 de teme gratuite şi multe altele.

      Aici poti sa te inregistrezi: http://www.ucoz.ro/register

      Iar aici ai un tutorial: http://www.tutorialevideo.info/? p=3090

      Mult succes!

      Ștergere
    2. Foarte simlpu mai intai cauti pe google agile html editor
      dupa care pe apuci putin de invatat codul html in care se scriu paginile web Cu ajutorul limbajului HTML (Hyper Text Markup Language) poti construi pagini web nu foarte pretentioase insa reprezinta un inceput pentru realizarea site-urilor profesionale. Sigur ca va trebui sa mai treaca ceva timp pana vei putea realiza pagini web complexe ca cele ale marilor firme, insa asa cum spuneam, invatarea limbajului HTML reprezinta un inceput.

      Exista multe programe cu ajutorul carora scrierea codului HTML nu mai este necesara, aceste programe scriindu-l in locul tau. Insa aceste programe nu fac subiectul acestui curs, iar pentru a putea construi o pagina web este nevoie cel putin de niste cunostinte elementare de HTML pe care am incercat sa le explicam in cadrul cursului. Cursul de fata se adreseaza, in primul rand, celor care vor sa invete limbajul HTML, si astfel, prin scrierea codului, sa detina controlul absolut asupra viitoarei pagini web.


      Scopul cursului "HTML pe intelesul tuturor" este de a explica, intr-un mod cat mai util si in acelasi timp placut, notiunile de baza ale limbajului HTML si odata cu acestea sa initieze viitorii cursanti in tehnica realizarii unei pagini web

      De ce trebuie sa invat HTML?
      Asa cum spuneam, desi exista mai multe programe care au grija de codul HTML atunci cand faci o pagina web, pentru a usura folosirea lor este nevoie de cel putin cateva notiuni elementare de HTML.

      Aceste programe se numesc editoare HTML si pot fi de doua tipuri: editoare clasice si editoare de tipul WYSIWYG (What You See Is What You Get, care se traduce prin ceea ce vezi este ceea ce obtii). In cazul celei de-a doua categorii de editoare HTML, utilizatorii nu trebuie decat sa se ocupe de partea grafica, de asezarea in pagina etc., scrierea codului HTML ramanand in seama acestor programe. O observatie demna de luat in seama este si aceea ca cele mai bune editoare HTML nu sunt gratuite.

      Sfatul meu este ca pentru realizarea paginilor web sa folosesti un editor HTML, care iti este cel mai de folos, dar numai atunci cand te vei familiariza cu limbajul HTML.

      In concluzie, invatarea limbajului HTML are trei mari avantaje:
      • este foarte simpla si nu necesita mult timp
      • ofera controlul absolut asupra realizarii paginii web
      • poti folosi in cadrul paginilor pe care le vei realiza secvente de cod HTML "imprumutate" de la alte pagini web (pentru a vedea codul sursa al unei pagini web, in Internet Explorer intra in meniul View si apoi selecteaza Source)

      ! Sa nu uit. Pentru a intra in posesia editoarelor HTML sau a variantelor demo ale editoarelor profesionale, le poti descarca de pe internet, dar daca nu ai o conexiune buna la internet, le poti gasi si pe CD-urile revistelor de IT.
      Ce trebuie sa stiu pentru a ma apuca sa invat HTML?
      Invatarea limbajului HTML este foarte usoara, nu ai nevoie decat de urmatoarele:
      • sa stii sa utilizezi un editor de text (ex: Notepad etc.)
      • sa ai cel putin un browser de internet (ex: Microsoft Internet Explorer, Netscape Comunicator etc.)
      • sa-ti faci un pic de timp liber (de exemplu o jumatate de ora pe zi), pentru a urma cursul de fata si pentru a scrie tu fiecare exemplu pe care-l vei intalni aici

      Acum la sfarsitul primei lectii a cursului, este cazul sa-ti pui cel putin urmatoarele doua intrebari: Vreau sa invat limbajul HTML? Ma va ajuta cu ceva daca o sa stiu sa fac pagini web folosind HTML?

      Ștergere