Translate

sâmbătă, 29 decembrie 2012

Legislatie , Politic & Social

Doresti o informatie?  Noi Suntem Solutia ta , un coleg din STAFUL InfoGive  va sta la dispozitia DVS pentru solutionarea oricarei intrebari.

Va Rugam sa postati intrebari Legate de Legislatie,Politic & Social, intr-un limbaj decent!
-Raspunsurile pot venii in intervalul a 1-8 ore de la publicarea intrebarii.

Va Multumim!

3 comentarii:

  1. Salut! Ca orice om m-am gandit ce as putea face in viata si pot spune ca ma pasioneaza vorbitul cu oamenii si incerc sa inteleg tot ce au ei de spus,deci mi-ar place sa fiu pshiholog,dar avand in vedere ce salariu ia un pshiholog, nu prea imi vine bine...totusi m-am gandit sa intru si in politica si as vrea sa stiu ce studii trebuie sa urmez pentru a-mi satisface aceste preferinte deoarece in alte domenii chiar nu ma regasesc si chiar nu imi plac...Va rog sa raspunda doar persoanele care stiu cu adevarat despre ce e vorba si nu as vrea sa fiu luat la misto (astept cel mai bun raspuns)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca iti place atat de mult vorbitul, te poti face barfitor. Sau femeie. Din moment ce am singurul raspuns, e si cel mai bun, asa ca astept funda.

      Ștergere
  2. Cine ti-a spus ca "vorbitul cu oamenii" are vreo treaba cu politica? Unde ai vazut tu politician care sa iasa pe strada si sa-i intrebe pe oameni? Aaa, doar in campanii. Dar asta nu inseamna ca "vorbeste cu ei", ci ii minte.
    In politica poti intra si fara studii. Daca termini facultatea de stiinte politice nu inseamna ca faci politica sau intri in politica(iar asta ti-o spune un student la FSP). In politica poate intra si un gunoier. Ai nevoie de multe alte lucruri.
    "Vorbitul cu oamenii" nu e o pasiune sau un talent. Daca vorbesti prostii cu oamenii? Daca ii intrebi despre problemele lor, ce rezolvi? Sau poti sa mergi pe partea de jurnalism, si acolo ai contact cu oamenii, chiar mai mult decat in politica. Iar psihologia presupune si ea multe alte lucruri, nu doar rabdarea de a-i asculta pe pacienti.

    RăspundețiȘtergere