Translate

joi, 26 septembrie 2013

Detinem locul 2 la cele mai infectate computere

Detinem locul 2 la cele mai infectate computere

Vineri, septembrie 6, 2013 8:01

Suntem si noi fruntasi sau aproape fruntasi in unele topuri … pacat ca nu-s printre cele cu care sa te mandresti. De exemplu astazi am aflat de la partenerul nostru pe proiectul Sigur.info, Bitdefender, ca tara noastra frumoasa si draga ocupa cu mandrie locul 2 in topul tarilor cu cele mai infectate computere si dispozitive. Bineinteles, nu suntem singuri in acest top, India ocupand locul I iar Franta si SUA vin imediat dupa noi.
Cum, de ce si unde puteti afla de pe www.business24.ro. Totusi, ca sa nu facem parte dintre cei care contribuie la urcarea in top, trebuie sa tinem cont de cateva aspecte de securitate foarte importante:
  1. Instalati o solutie antivirus in care aveti incredere (fie ati mai folosit-o, fie o folosesc apropiati fie are review-uri bune)
  2. Orice solutie antivirus are si o solutie de baza, gratuita, care poate sa va scuteasca de multe batai de cap, in cazul in care nu vreti sa folositi o solutie platita
  3. Faceti update de cate ori vi se cere – solutiile antivirus au nevoie de update-uri pentru a face fata noilor amenintari aparute
  4. Scanati computerul des, cel putin 1 data pe luna pentru a identifica eventualele probleme din timp
  5. Evitati sa intrati pe site-uri in care nu aveti incredere
Cam astea ar fi ideile de baza pentru a va bucura pe deplin de computerul / dispozitivul dvs :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu