Translate

miercuri, 25 septembrie 2013

Victoria Beckham portret in cafea portrait in coffee

Ultima fita printre vedetele de afara: portretul in cafea. Cum arata chipul Victoriei Beckham realizat din spuma unui latte

Dupa ce a primit rochii, pantofi sau adidasi cu numele ei, Victoria Beckham a dus cultul personalitatii la nivelul urmator si s-a laudat cu un latte cu portretul ei.





Celebra sotie a lui David Beckham a postat ieri imaginea de mai jos pe contul ei de Twitter, alaturi de textul "Cafea???".

In fotografie putem recunoaste trasaturile Victoriei realizate din...spuma unui cafe latte. Este vorba despre opera artistului newyorkez Michael Breach, renumit pentru "desenele" sale in cafea.



Singura parte proasta a "operelor" lui Breach este faptul ca rareori dureaza mai mult de 3 minute - durata medie de viata a spumei de pe un latte. Probabil ca Victoria s-a grabit atunci cand a imortalizat "capodopera", deoarece a reusit sa suprinda imaginea inainte ca trasaturile sa-i dispara din cauza topirii spumei.

Atunci cand s-a laudat cu cafeaua ei personalizata, Victoria nu a facut un gest narcisist, ci, dimpotriva, a ajutat la mediatizarea unei strangeri de fonduri in scopuri caritabile care va avea loc saptamana aceasta.



Ce parere ai despre noul trend? Ti-ar placea o cafea cu portretul tau in ea?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu