Translate

joi, 26 septembrie 2013

Nu vom mai avea telefoane crapate, distruse sau zgariate



Nu vom mai avea telefoane crapate, distruse sau zgariate

Luni, septembrie 23, 2013 8:30

De cate ori nu ti-ai scapat telefonul pe gresie sau pe beton? De cate ori n-ai stiut cum sa te duci sa le spui parintilor ca telefonul cel nou pe care l-ai vrut de atata timp si pe care ti l-au luat cadou, e acum in 2 sau mai multe bucati?
Nu incerc sa va sperii sau sa va trezesc amintiri neplacute ci doar sa fac o introducere in lumea noastra de astazi. Visam la un gadget interesant, care arata super-bine si cand ti-e lumea mai draga reusesti (tu sau apropiatii) sa-i modifici infatisarea si chiar functionalitatea cu o zgarietura sau mai multe, depinde de caz. E adevarat, specialistii lucreaza foarte mult la rezistenta gadget-urilor, avem sticla care nu se zgarie si care nu se sparge decat in anumite situatii, se folosesc materiale din cele mai rezistente si totusi parca nu e de ajuns.
Ia ganditi-va n-ar fi frumos ca telefonul dat de pamant, sa se repare singur? Fisura aia urata de pe ecran sa dispara sub ochii vostri? Specialistii au descoperit recent un material care chiar se repara singur si este considerat a fi viitorul materialelor folosite la constructia de gadget-uri. Mai jos aveti si un filmulet care cred ca va va convinge sa asteptati lansarea lui pe piata cu nerabdare:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu