Translate

sâmbătă, 16 februarie 2013

Iphone 5 Ecran Perfect

Ecran Retina de 4 inchi. Nu e doar mai mare. E perfect de mare.

Ecran mai mare, mai multe de văzut.

Oricine poate să facă un ecran mai mare de smartphone. Dar dacă îl măreşti doar de dragul dimensiunii, o să obţii un telefon supradimensionat, incomod şi greu de folosit. iPhone 5 are un ecran de 4 inchi care este conceput aşa cum trebuie: este mai mare, dar are aceeaşi lăţime ca şi iPhone 4S. Astfel că orice ai făcut întotdeauna cu o singură mână — să scrii la tastatură, de exemplu — poţi să continui să faci cu o singură mână. Pe un spaţiu mai mare, care îţi permite să vezi mai mult din fiecare pagină web. Mai mult din căsuţa ta poştală. Mai multe evenimente în calendarul tău. Chiar şi mai multe aplicaţii în Ecranul principal.

E și mai vibrant.

Acesta nu este doar un ecran mai mare. Este un ecran Retina mai mare. La 326 pixeli pe inch, are o densitate a pixelilor atât de ridicată încât ochiul tău nu poate distinge pixelii individuali. Şi pe cât de uimitor e ecranul Retina pe iPhone 4S, acest ecran îţi oferă cu 18% mai mulţi pixeli, la o rezoluţie impresionantă de 1136x640. Şi culorile sunt îmbunătăţite, cu o saturaţie a culorii cu 44% mai mare decât înainte. Astfel încât cu iPhone 5, jocurile pe care le joci, cuvintele pe care le citeşti, imaginile pe care le vezi şi aplicaţiile pe care le iubeşti arată şi se comportă incredibil de intens şi natural. Pentru divertisment de zile mari, iPhone 5 îţi permite să urmăreşti videoclipuri HD widescreen în toată splendoarea lor, fără bandă neagră.
iPhone 5 este cu aproape 9 milimetri mai înalt decât iPhone 4S, dar are aceeaşi lăţime. Aşa că este la fel de uşor de tastat cu o singură mână.

Un comentariu: