Translate

luni, 3 februarie 2014

Apple ar putea lansa doua iPhone-uri in acest an, unul in luna mai, iar celalalt in septembrie, potrivit unor noi zvonuri.

 

Apple ar putea lansa doua iPhone-uri in acest an, unul in luna mai, iar celalalt in septembrie, potrivit unor noi zvonuri.
  
 
Ce surprize pregateste Apple in 2014 pentru iPhone
Editia australiana a publicatiei International Business Times scrie ca gigantul IT ar putea ataca o piata noua, in 2014, anume cea a phablet-urilor, dispozitivele care se situeaza ca dimensiune intre smartphone-uri si tablete.

Conform unor informatii obtinute de Yahoo! Japonia, un iPhone cu ecran de aproape 6 inchi va fi lansat in luna mai, iar succesorul lui iPhone 5S, in septembrie.

Mai mult, telefonul mare al Apple va beneficia de procesorul A7 de 64 biti.

Cu acest dispozitiv, compania americana isi va extinde gama de produse. Daca zvonurile sunt adevarate, atunci noul phablet va concura direct cu Samsung Galaxy Note si cu HTC One Max.

Anterior, site-ul chinezesc C Technology a precizat, citand surse din interiorul fabricii Foxconn, care produce smartphone-urile Apple, ca in 2014 vor aparea doua iPhone-uri, unul cu un ecran de 4,7 inchi, iar altul cu un display de 5,7 inchi sau mai mare.

Reprezentantii companiei nu au dorit sa dea prea multe informatii despre surprizele pe care le pregatesc utilizatorilor, rezumandu-se la a spune doar ca au "planuri mari".

Intre timp, au aparut zvonuri care arata ca noul iPhone 6 va beneficia de un procesor nou A8 si de sistemul de operare iOS 8.

Display-ul va fi intarit cu particule de safire, iar brevetele Apple indica un ecran flexibil sau curbat, o camera foto imbunatatita. In plus, asistentul vocal Siri va fi mai eficient, iar telefonul ar putea fi controloat si prin gesturi.

Cel mai probabil, iPhone 6 va avea senzorul de amprente TouchID, regasit si la iPhone 5S, insa compania va lucra mai mult la securitatea acestui buton, cu ajutorul caruia se poate debloca/bloca telefonul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu