Translate

luni, 3 februarie 2014

Uimitorul iPhone 6: Noi informatii despre caracteristicile acestui gadget

Uimitorul iPhone 6: Noi informatii despre caracteristicile acestui gadget 

Uimitorul iPhone 6: Noi informatii despre caracteristicile acestui gadget 
Smartphone-ul iPhone 6 nu a fost anuntat oficial pana acum de Apple. Informatiile venite din interiorul companiei americane ofera mai multe indicii in legatura cu noul model de telefon asteptat cu nerabdare de pasionatii de gadgeturi.
Este de asteptat ca noul model de iPhone sa aiba un ecran mai mare decat versiunile anterioare, scrie inquisitor.com. E putin probabil, insa, ca Apple sa lanseze un nou iPhone dupa putin timp de la lansarea modelelor iPhone 5c si 5s, sustin specialistii in domeniu.

iPhone 6 poate avea un ecran de 5 inchi, insa el va fi mai mic decat celebrul Galaxy Note 3, care este mai mult o combinatie de telefon si tableta. Samsung a impus un standard cu acest model cu ecran urias. Se stie ca Steve Jobs era impotriva telefoanelor cu ecran prea mare.

Daca Apple ar lansa un asemenea model, ei s-ar indeparta de crezul lui Jobs, cel care credea ca utilizatorii au nevoie de un telefon pe care sa il poata tine usor in mana. Totusi, piata evolueaza spre modelele carte imbina telefonul si tableta (denumite "phablet").

Modelul Samsung Galaxy S4 a inregistrat incasari de peste 40 de milioane de dolari pana in prezent. Unii analisti sunt de parere ca Apple va lansa doua modele de iPhone in viitor, fiind posibil ca unul dintre ele sa aiba ecranul curbat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu