Translate

joi, 6 februarie 2014

SEO: Construirea de backlink-uri

SEO: Construirea de backlink-uri


Construirea de backlink-uri este o parte esențială a SEO-ului (Search Engine Optimization) pentru două motive:
Primul motiv este acela că ajută ca  paginile sa fie indexate mai repede, ceea ce este foarte important, deoarece doriți ca motoarele de căutare sa le găseasca cât mai curând posibil şi de accesare cu crawlere în mod regulat.
Al doilea motiv este acela că ajută paginile sa obțina locuri fruntase in motor de căutare pentru cuvintele cheie alese de dumneavoastră.
Cu toate acestea, construcţia de backlink-ul poate fi o consumatoare de timp, procesul este plictisitor.

SocialMonkee este un constructor instant backlink, permiţându-vă să construiască 25 de backlink-uri unice, în fiecare zi, gratuit! Toate link-urile sunt pe adbacklink-urirese IP unice C-Class şi domenii. Imaginaţi-vă posibilitatea de a crea 25 de backlink unice în fiecare zi, cu un clic pe un buton – GRATUIT! Deci, 25 de backlink-uri unice în fiecare zi … Asta e un total de 175 de backlink în fiecare săptămână, 750 în fiecare lună.
Trimiterea unei pagini de SocialMonkee prin intermediul membrilor zonei ia în două minute, dar există o modalitate chiar mai repede! Ei au creat un plugin pentru Firefox care vă permite să prezinte pagina dvs. de până la 100 de site-uri în doar câteva clicuri, folosind nimic altceva decât Firefox!
Dacă aveţi un cont premium, veţi avea, de asemenea, acces la rapoarte şi link-ul feed-uri RSS, care sunt foarte bune pentru a urmări backlink dvs. şi să le indexate repede. Trimiterea la feed-ul RSS RSS raportează este de fapt un pas foarte important în construirea link-ul.
Cuvinte cheie: backlink-uri, clasament google, google, optimizare seo, seo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu