Translate

marți, 29 ianuarie 2013

6 lucruri pe care poti si trebuie sa i le faci unui barbat dezbracat

6 lucruri pe care poti si trebuie sa i le faci unui barbat dezbracat. Cum sa obtii garantat o noapte fierbinte

Cu toate ca esti multumita de viata ta sexuala, simti adesea nevoia sa condimentezi putin atmosfera din dormitor si vrei sa iti surprinzi mereu iubitul cu idei inedite? Iti venim in ajutor cu sapte propuneri care te-ar putea ajuta sa il faci dependent de tine.

6 lucruri pe care poti si trebuie sa i le faci unui barbat dezbracat. Cum sa obtii garantat o noapte fierbinte

Primul pas este, bineinteles, sa il ajuti sa scape de lucrurile inutile pe care le poarta. Mai apoi, excita-l si asigura-ti un orgasm urmand ideile de mai jos:
1. Strecoara-te prin spatele lui

Barbatii adora femeile jucause, care ii iau prin surprindere si fac lucruri la care nu se asteapta. Incearca deci urmatoarea miscare: aseaza-te in spatele lui si maseaza-i penisul. Sopteste-i replici perverse la ureche si saruta-i spatele si vei vedea cum va incepe sa tremure si sa respire precipitat.
Vrei sa ramai insarcinata si nu reusesti? Vezi 5 pozitii care te vor ajuta
2. Dezbraca-te

O multime de femei sunt nesigure si refuza sa se dezbrace complet in fata iubitilor lor crezand ca acestia le vor analiza defectele, nu calitatile. Crede-ne pe cuvant, poti sa renunti la haine si sa i te arati in adevarata ta splendoare. Cand iti va vedea sanii, coapsele, soldurile, picioarele se va simti excitat si nu va putea sa isi tina mainile departe de tine.
3. Leaga-l la ochi

In momentul in care unul dintre simturile primare este inhibat, celelalte devin mai alerte, ceea ce inseamna ca va simti la intensitate dubla orice atingere, sarut, rasuflare. Dupa ce il atingi tu, lasa-l sa iti strabata corpul si sa il exploreze in tihna si mai apoi excita-l din nou cu atingeri senzuale. Daca esti mai indrazneata, foloseste-te de tot felul de instrumente inedite. De exemplu, atinge-i penisul cu un sireag de perle si vei vedea cum corpul lui va reactiona negresit la stimuli.
4. Faceti un dus senzual

Relaxati-va impreuna, lasati picaturile de apa sa va strabata corpurile si lasati-va mainile sa atinga fiecare centimetru de piele. Va puteti masa reciproc, va puteti saruta intens si, in cele din urma, va puteti bucura de o partida de sex nebun in dus.
5. Nu-l lasa sa te atinga

Fiinte instinctuale, barbatii isi doresc sa puna mana pe lucrurile care le plac. Nu-l lasa sa faca asta cu tine. Leaga-l si propune-i sa te alinte cu alte parti ale acorpului: buzele si limbile voastre va vor excita la fel de tare pe amandoi. Faceti schimb de roluri, in mod cert ii va placea.
5 pozitii sexuale recomandate in timpul sarcinii
6. Joaca dur

Este deja cunoscut faptul ca barbatilor le plac lucrurile dure, asa ca poti sa ii ciupesti sfarcurile, sa ii zgarii spatele si sa ii masezi intens pieptul, astfel incat sa simta nu doar o atingere afectuoasa, ci si una ferma, care sa ii strabata fiecare nerv.

Sursa Perfecte.Ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu