Astrologii sustin ca sexualitatea este influentata si de zodii. Iata cateva caracteritisici sexuale ale femeilor in functie de zodie, potrivit site-ului Random Sex Facts.

Femeia Berbec

Pentru femeia berbec sexul nu este romantic. Este un act fizic. Este putin kinky si ii plac vorbele murdare. Ii place sa fie dorita si daca nu i se acorda atentia cuvenita, o va cauta in alta parte.
Pozitia preferata: Ii place sa detina controlul si ce spune ea e lege.


Femeia Taur

Este blanda si tandra. Cand are dispozitia necesara, petrece ore intregi pentru a-si satisface partenerul.
Pozitia preferata: Pozitia misionarului este pentru femeia taur romantica si confortabila si-i ofera prilejul contactului visual pentru sporirea intimitatii.




Femeia Gemeni

Nu este genul careia sa-i placa relatiile de durata. Ii place spontaneitatea, iar daca nu i-o oferi o pierzi. Daca decorul nu se schimba, va schimba oamenii din jurul ei. Femeia Gemeni adora sa vorbeasca despre sex si mai ales sa-l practice. Cu conditia sa fie ceva diferit de fiecare data.
Pozitia preferata: 69 – pentru ca primesc si ofera placere in acelasi timp.



Femeia Rac

Este sexy si-i place sa stea in casa. O excita barbatul familist, care o complimenteaza zilnic si o saruta peste tot. Femeia rac are nevoie de stabilitate pentru a se putea descatusa.
Pozitia preferata: Atat timp cat se simte in siguranta, iar miscarile sunt lente esti pe drumul cel bun.


Femeia Leu
Este sexy fara sa se straduiasca prea mult. Femeia Leu vrea sa fie la conducere, iar partenerul sa-i indeplineasca si cea mai mica dorinta.
Pozitia preferata: orice are legatura cu oralul.



Femeia Fecioara
E muncitoare si atenta cu look-ul ei. Cu toate ca isi pastreaza imaginea de “fata cuminte” viseaza in secret sa fie “rea”. Femeia Fecioara isi doreste sa fie amanta perfecta, chiar daca stie ca perfectiunea nu exista, insa vor sa fie cat mai bune. Femeia Fecioara iubeste cu pasiune.

Pozitia preferata: orice pozitie ofera contact vizual pentru ca le place sa seduca cu ochii.





Femeia Balanta
Femeia Balanta vrea ca partenerul sa preia fraiele si sa ii indeplineasca toate dorintele.
Pozitia preferata: toate. Pregateste-te pentru nopti (si zile) pasionale.



Femeia Scorpion
Aparent tacuta si inocenta, femeia Scorpion este cel mai salbatic semn zodiacal. Nu ii place sa se joace, stie ce vrea si obtine, de obicei, ceea ce vrea. Poata pica si cauta razbunare, asa ca fii atent si nu te juca cu focul.
Pozitia preferata: toate.



Femeia Sagetator
Este aventuroasa si se razgandeste des. Isi ascunde foarte bine emotiile, asa ca va fi greu de “citit”. Cand si-a gasit jumtatea este devotate atat timp cat devotamentul este reciproc.
Pozitia preferata: toate.




Femeia Capricorn
Este obsedata sa detina controlul si ii place sa experimenteze. Asteapta-te la solicitari diverse si fii pregatit sa-i faci pe plac.
Pozitia preferata: lingura.


Femeia Varsator
Are nevoie de un partener onest si responsabil. Nu este dispusa sa piarda timpul, iar daca te joci va disparea din viata ta. Incearca sa-si ascunda sentimentele, asa ca iti poate parea rece si distanta.
Pozitia preferata: masturbarea reciproca.




Femeia Pesti
Femeia Pesti are nevoie de romantism, alintari si soapte fierbinti. Ii place sa fie dorita si adorata. Daca i se indeplinesc aceste nevoi, toate dorintele partenerului vor fi satisfacute.
Pozitia preferata: orice este pe placul partenerului.

Citeste si Cum sunt barbatii in pat in functie de zodie!