Translate

joi, 10 ianuarie 2013

Noutati Din Presa!!!


Cea mai buna trupa de breakdance din Romania!





Poza zilei: S-a inventat un medicament care tratează durerea în cur a politicienilor


Specialiştii institutului Cantacuzino din Bucureşti au reuşit, după ani de studii, să scoată pe piaţă un medicament care îmbunătăţeşte vizibil performanţele politicienilor români. Pastia poate fi administrată de câteva ori pe mandat, fără efecte averse. Studiile efectuate asupra celor cărora le-a fost administrat medicamentul au arătat că subiecţii sunt mult mai cuminţi, mai atenţi la ceea ce fac şi mai puţin predispuşi la mânăreli şi ciordeală.
 SURSA  http://timesnewroman.ro




PEPE Videoclip Recent  O femeie cat o 100 
 Vezi în premieră ultimul videoclip al lui Pepe. Noua sa piesă şi imaginile din noul său clip,l-au facut pe Liviu Varciu sa lacrimeze!







Daniela Crudu ŞOCHEAZĂ! Uite cât de SLABĂ a ajuns | 

FOTO


Cruduţa este, fără îndoială, una dintre cele mai sexy apariţii de pe micul ecran. Dieta pe care a adoptat-o pentru a slăbi este însă mult prea drastică. Daniela a ajuns să aibă un corp de nerecunoscut.





E frumoasă, e sexy, însă a slăbit mult prea mult în ultima vreme. Luni seară, la emisiunea lui Capatos, Cruduţa a afişat o siluetă filiformă, în timp ce gătea clătite în direct. Îmbrăcată în pantaloni, bruneta "păcătoasă" a şocat. Nu de alta, dar picioarele ei extrem de subţiri şi oasele care au devenit extrem de vizibile i-au făcut pe fanii emisiunii să o critice dur. "Doamne, cât a slăbit! Să nu-şi rupă mâna cu tigaia aia:)))", "Săraca, numai silicoanele au rămas de ea!" sau "Slabă rău, i se văd oasele", sunt doar câteva dintre comentariile acide ale oamenilor care au văzut fotografia.
Se pare că dieta drastică adoptată i-a cauzat mari probleme Cruduţei. În urmă cu aproximativ o săptămână brunetei i s-a făcut rău, în direct, în emisiune, fiind lipsită de vlagă.
În ultimul timp, Daniela Crudu a reapărut cu o nouă siluetă, mult mai silfidă. Chiar şi ea a recunoscut că a slăbit aproape opt kilograme, făcând mult sport şi apelând la mâncăruri mult mai sănătoase. Totuşi, sunt foarte mulţi care o acuză pe brunetă că i-a urmat exemplul Biancăi, slăbind prea mult, glumele despre şunculiţe a căror ţintă era până de curând, transformându-se în poante cu anorexice.


Mai mult: Daniela Crudu ŞOCHEAZĂ! Uite cât de SLABĂ a ajuns | FOTO - Vedete de la noi Sursa => Libertatea.ro 






Daniela Crudu și Bianca Drăgușanu riscă să ajungă ca 

rusoaica Valeria Levitina? | FOTO ȘOCANTE

Amândouă sunt înalte, sexy și au pozat dezbrăcate, iar dacă faci un sondaj de opinie cei mai mulți dintre bărbați și-ar petrece măcar o noapte cu ele. Daniela Crudu și Bianca Drăgușanu sunt două dintre cele mai dorite femei din showbiz-ul dâmbovițean, însă în ultima perioadă nu mai emană sex-appeal ca atunci când au devenit cunoscute.



Bianca și Daniela au slăbit extrem de mult, imaginea lor suferind numeroase schimbări de-a lungul timpului, iar tot mai multe persoane își fac griji pentru sănătatea lor și le critică pentru că țin diete draconice pentru a fi slabe, aproape scheletice.
Deși aproape fiecare poză pe care Bianca o postează pe rețeaua de socializare Facebook naște controverse, mulți dintre prietenii virtuali considerând-o ba slabă, ba mult prea înfrumusețată cu bisturiul, roșcata nu pare afectată de părerile celorlalți.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu