O relatie devine mai puternica in momentul in care exista culoare, zvac si pasiune in viata sexuala. Cum rutina nu este aliata unei relatii sexuale puternice, devine evident ca, asa cum ne punem la curent cu noutati in toate domeniile vietii, este nevoie sa stim pozitii sexuale noi sau populare, ca sa ne asiguram sarea, piperul si condimentele vietii de cuplu.
Unele pozitii iti sunt cunoscute dar ai ocazia sa afli ca sunt pozitii cu mare succes la barbati, in care acestia ating placerea si excitarea maxima. Altele iti pot fi necunoscute si ai ocazia sa le afli acum si sa le pui in practica.
Pentru inspiratie puteti viziona filme pentru adulti sau pur si simplu sa va dati frau liber imaginatiei. Iata cele mai incitate pozitii pentru barbati, asa cum rezulta dintr-un studiu realizat in SUA de o revista pentru barbati pe un esantion reprezentativ.

Pozitia #1. Femeia deasupra
Barbatii iubesc foarte mult aceasta pozitie. Femeia nu trebuie decat sa preia controlul si sa va bucurati impreuna de ceea ce va urma.

Pozitia #2. Misionarul
Acum el este in pozitia dominanta. Cu toate aceastea femeia poate hotari cat de lent sau cat de rapida trebuie sa fie miscarea sau cat de adanc poate el merge. Dupa cum bine stiti, cele mai bune partide de sex se aseamana cu o conversatie reusita. Iar pozitia misionarului permite corpurilor voastre sa comunice intr-o maniera placuta pentru amandoi.

Pozitia #3. Femeia deasupra insa cu spatele la el
Aceasta pozitie poate fi foarte incitanta pentru el intrucat ii ofera exact aceasi priveliste ca atunci cand el este in spatele partenerei. Insa spre deosebire de aceea, acum femeia este cea care detine controlul. Aceasta pozitie nu va permite sa va priviti in ochi in timp ce faceti dragoste insa reprezinta o alternativa la clasicele moduri de a face sex.

Pozitia #4. Pe la spate

Este pozitia preferata de majoritatea barbatilor. In acel moment el este cel care detine controlul total: el hotaraste ritmul si profunzimea penetratii facandu-l sa se simta regele dormitorului.

Pozitia #5. In picioare
Nu se poate spune ca aceasta este cea mai potrivita pozitie pentru o actiune de lunga durata, insa este nemaipomenita pentru a face un barbat sa se simta irezistibil. Indiferent ca sprijini partenera de un perete sau o apleci peste noua masa din bucatarie aceasta pozitie spontana este perfecta pentru o partida rapida.

Pozitia #6. Lingurita
Aceasta este una dintre cele mai intime pozitii si este potrivita pentru momentul in care femeia vrea sa fie putin lenesa. Nu doar ca ii ofera lui controlul total asupra corpului ei insa ii lasa degetele libere astfel incat ii poate da o mana de ajutor. Iar miscarile potrivite il vor innebuni de placere.

Pozitia #7. Lap dance
Barbatului nu-i trebuie decat un scaun pe care sa stea confortabil si sa admire privelistea. Asemanatoare cu pozitia „ea deasupra”, „dansul in poala” prezinta avantajul ca ii apropie pe cei doi parteneri, in timp ce el se poate juca in voie cu mainile fie in parul ei, fie mangaindu-i spatele.