Translate

marți, 29 ianuarie 2013

Cum sa cuceresti definitiv un barbat

Cum sa cuceresti definitiv un barbat. Sfaturi direct de la ei
Cum sa cuceresti definitiv un barbat. Sfaturi direct de la ei
Una din cele mai mari dileme ale unei fete care merge la primele intalniri cu un baiat de care simt ca s-ar putea indragosti este legata de ce ar trebui sa faca mai departe: sa se culci cu el intr-un interval relativ scurt sau sa fie “rationala”, sa pastreze o atitudine mai distanta, dar care totusi sa-i dea de inteles ca il place?

“Reteta succesului este urmatoarea: te culci cu el, dar daca asta se intampla la el acasa, nu ramai peste noapte. In cazul in care se intampla la ea acasa, atunci tipa trebuie sa-i spuna ca trebuie sa plece pentru ca are treaba, dar acest lucru sa nu se intample prea devreme, ci pe la 3- 4 dimineata. Asa il face sa ii manance din palma. In plus, in niciun caz nu trebuie sa-l contacteze in vreun fel a doua zi, sa astepte sa o contacteze el”, spune Radu, 29 de ani. 
9 replici super enervante ale femeilor, pe care niciun barbat nu ar vrea sa le auda

Alte greseli pe care ar trebui sa le evite fetele care vor sa cucereasca un baiat pe care abia l-au cunoscut sunt discutiile despre parinti (daca ii spui tipului ca vrei ca, atunci cand te asezi la casa ta, iti petreci concediile alaturi de rude, sansele tale de a-l cuceri ajung rapid la zero) si cele despre dorinta de a face un copil sau de a te casatori.
“Sexul prea devreme nu e o problema, pentru ca nu judec dupa acest criteriu o tipa. Insa daca a doua zi dupa ce am facut sex ma suna disperata, vrea sa ne vedem si sa vorbim in fiecare zi, tocmai si-a minimizat sansele de a ma mai vedea vreodata. Macar cateva zile, la inceput, sa pastreze putin distanta, sa-si vada de viata ei la fel ca pana atunci”, este de parere Alex, 32 de ani.
Bogdan, 27 de ani, are alta parere. “Sa nu faca sex cu mine in mai putin de o saptamana dupa ce incepem sa iesim, chiar daca insist. Prefer sa fiu tinut in suspans, altfel ma plictisesc.”
Insa nici tinutul la distanta pentru o perioada mai lunga de timp nu functioneaza prea bine, mai ales atunci cand este evident ca cei doi se plac. Pentru ca unul dintre ei ajunge sa se plictiseasca.
“Mie imi place sa ma chinui putin sa cuceresc fata, este satisfactia mai mare si asa cresc si sansele sa faci dragoste, nu sex. Din punctul meu de vedere, fata nu ar trebui sa cedeze chiar din prima, dar nici sa nu exagereze cu atitudinea de inabordabila. In plus, o bila neagra la prima intalnire ar fi sa vorbesc doar eu (nu de alta, dar am putine subiecte de discutie), iar asta m-ar determina sa nu o mai sun a doua oara”, a spus Matei, 27 de ani.
Lucrurile sunt ceva mai simple pentru alti baieti: “Pe mine m-ar cuceri o fata din prima daca bea bere cot la cot cu mine si daca ar avea simtul umorului foarte bine dezvoltat. Daca mai si mimeaza ca are pasiuni comune cu ale mele, este excelent. Un punct in plus ar primi daca mi-ar spune ca nu o deranjeaza faptul ca am o seara pe saptamana de iesit la fotbal sau la bere cu baietii”, spune Dragos, 29 de ani.
Ei bine, fetelor, lucrurile sunt foarte diferite. Dincolo de toate parerile insa, ca sa mergeti la sigur, tineti-i in suspans si dati-le ocazia sa va ravneasca. Pentru ca atunci cand veti face sex, sa aiba impresia ca au cucerit Everestul (chiar daca, de fapt, meritul nu le apartine).

Sursa Perfecte.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu