Bărbaţii şi-au dorit mereu să ştie care sunt mesajele transmise de femei în timpul sexului. Să descifreze ceea ce ea doreşte în timpul sexului este ca şi cum s-ar descoperi misterul Sfinxului, doar că este puţin mai dificil. Mai ales dacă ne gândim la faptul că un studiu realizat de către Universitatea Johns Hopkins a scos la iveală faptul că femeile însele au dificultăţi în a-şi exprima dorinţele şi multe dintre ele nu-şi recunosc nici propriile emoţii sexuale.
Minunat, nu-i aşa? Dacă nici măcar ea nu-şi cunoaşte emoţiile sexuale, ai putea oare să afli tu ce-şi doreşte de fapt? Răspunsul este da.
Foloseşte acest ghid pentru a descifra ceea ce doreşte ea în timpul sexului.



Ea spune în timpul sexului: „Nu te opri”

Tu gândeşti: „Se simte minunat; ar trebui să mă mişc din ce în ce mai repede”.
Ce-ţi transmite ea: „Continuă să faci acelaşi lucru. Nu schimba absolut nimic”.

„Când o femeie spune <<Nu te opri!>>, ea îţi transmite că nu trebuie să modifici nimic din ceea ce faci”, a spus doctorul Pepper Schwartz, profesor la Universitatea din Washington. Punctele de plăcere feminine sunt foarte clare. Iar dacă tu îţi modifici, chiar şi puţin, poziţia, soţia ta poate rata orgasmul, a subliniat doctorul Pepper Schwartz.




Când ea nu spune nimic în timpul sexului

Tu gândeşti: „Nu-i place”.
Ce-ţi transmite ea: „Sunt pe cale de-a avea orgasm”.

Este adevărat că unele femei se manifestă zgomotos atunci când au orgasm, însă altele îşi ţin respiraţia şi devin tăcute înainte de orgasm. „Mulţi bărbaţi consideră că un asemenea comportament înseamnă că femeia nu se bucură de partida de amor. Însă dacă schimbi ceea ce faci, îi poţi opri orgasmul. Este bine să reţii că nu toate femeile reacţionează la fel. Iar dacă nu eşti sigur cu ce se întâmplă mai bine întreabă”, a spus Schwartz.



Ea spune: „În ultima vreme mă masturbez mai des”

Tu gândeşti: „Sexul cu mine nu-i este de ajuns”.
Ce-ţi transmite ea: „Mă faci să-mi doresc mai multe partide de amor”.

Un studiu realizat de către Institutul Kinsey a descoperit că femeile cu cât au parte de mai mult sex cu atât îşi doresc mai mult. Vestea bună este că dacă faci des dragoste cu soţia ta, cu atât mai mult o să-şi dorească şi mai mult amor, iar asta o poate face să apeleze la masturbare când tu nu eşti prin preajmă. „Masturbarea îi face atât pe bărbaţi cât şi pe femei mai atenţi la ceea ce îşi doresc din punct de vedere sexual. Şi cu cât îşi provoacă mai multă plăcere de una singură, cu atât mai mult îi va creşte încrederea şi îndrăzneala atunci când se află cu tine în pat”, a încheiat doctorul Pepper Schwartz.

Asteptam pareri pro-contra.
Va multumim!