Este atat de sa te lasi prinsa in momentele de euforie, iar uneori poate fi complicat sa dai atentie semnelor de avertizare care iti spun ca s-ar putea sa te implici intr-o relatie nepotrivita, din care va trebui sa depui un efort considerabil pentru a iesi. Iata cum stii daca este bun pentru tine:

1. La prima intalnire iti sugereaza sa faceti sex

Se spue ca barbatii se gandesc tot timpul la sex, iar uneori, nu se pot abtine si isi fac cunoscute intentiile carnale cu voce tare. Este normal: un barbat care vorbeste plin de dorinta ca ca-ti va sfasia hainele de pe tine, s-ar putea chiar sa te excite. Insa, daca conversatia cu el se margineste la apropouri sexuale, s-ar putea sa te perceapa ca pe o prada usoara. Cand, „ce-ar fi sa mergem in dormitor” vine inaintea „Care este numele tau?” este un semn ca, mai presus de orice, doreste sa te cunoasca carnal si nu la nivel personal.


2. Nu te face sa te simti speciala

Se presupune ca iubitul tau este indragostit de tine. Prin urmare ar trebui sa te faca sa te simti cea mai frumoasa, cea mai inteligenta, minunata femeie din lume. Daca nu face toate acestea este timpul sa reevaluezi modul in care face sa te simti.


3. Ridica in slavi o alta femeie

Indiferent ca vorbeste despre noua colega, profesoara de yoga sau o „prietena”, daca pentru partenerul tau ea este principalul subiect de conversatie, atunci ar putea fi vinovat de tradare emotionala, ceea ce nu este prea departe de cea fizica. Concentrarea lui pe aceasta femeie ar putea incepe cu cateva mentiuni, iar apoi usor, usor, o buna parte din conversatie va fi structurata in jurul altei femei, de la alegerile ei profesionale la brandul preferat de cafea.


4. Isi tine telefonul ascuns

Daca raspunde la telefon in timpul noptii si merge in alta camera sa vorbeasca sau ascunde telefonul in speranta ca nu nu vei vedea cine il suna – este clar ca nu vorbeste cu mama sau sau cu fratele sau.
Nu te lasa inselata ca „este un apel de la job” sau „este un fost coleg din facultate”, probabil acelasi lucru ii spune si celelaltei femei cu care se intalneste atunci cand il suni tu.



5. Nu lupta cinstit
Indiferent ca iubitul tau intra in defensiva si atunci devine agresiv cand va certati, nu lupta cinstit, iar aceasta trasatura de caracter este comun celor care nu stiu sa comunice. In loc sa se concentreze pe prezent, un iubit defensiv aduce in discutie evenimente trecute, deviind conversatia de la el (ceea ce inseamna ca stie ca este vinovat).
Niciodata n-ar trebui sa-i permiti partenerului sa te atace la nivel personal, precum acuze de genul „Esti exact ca maica-ta” sau sa-ti spuna ca esti „nebuna”.


6. Este lenes in pat
Un barbat lenes prefera mereu femeia deasupra astfel incat el sa stea doar intins in timp ce ea face toata treaba, sau niciodata nu da dovada de reciprocitate in cazul unui sex oral.
Iar un barbat care nu este proactiv nici macar in pat, poate fi tipul care asteapta totul de la altii, in special de la tine, si daca si in cazul amorului este lenes, atunci clar ca si alte zone din viata lui sunt neglijate.