Nimeni nu-si doreste sa fie inselat, insa, uneori barbatii insala, iar relatiile de cuplu au de suferit. Relatiile de cuplu traverseaza si timpuri dificile insa acesta nu este un motiv pentru care persoana iubita trebuie inselata. Probabil ca va intrebati care sunt semnalele care-i deconspira pe barbatii care insala si-si pun in pericol relatiile de cuplu, ce spun ei in asemenea situatii. Daca ai fost vreodata inselata sau te intrebi daca te insala poate ca ti-ai auzit sotul spunand unele dintre aceste cuvinte. Este uimitor cum multi dintre barbati folosesc exact aceleasi fraze ca si cum le-ar fi invatat dintr-o carte.
Insa tine minte: nu folosi doar un singur element care sa-ti confirme daca te insala sau nu. Intotdeauna analizeaza cu atentie contextul si cum se incadreaza elementul care iti starneste suspiciunea in intreg.

Relatii de cuplu: scuza # 1: Este doar o prietena

De curand, ai descoperit ca sotul tau vorbeste din ce in ce mai des cu o noua persoana care se dovedeste a fi femeie. Nu ti-a spus nimic pana in clipa in care tu ai aflat despre ea si cand il intrebi daca o poti intalni el iti raspunde ferm ca nu. Motivul poate fi simplu: nu este doar o prietena oarecare, ci iubita.

Relatii de cuplu scuza # 2: Respecta-mi intimitatea. Nu-mi umbla prin telefon

Nu vrea sa-i atingi telefonul poate pentru ca ii este teama sa nu gasesti mesaje de la ea, sau poate primeste unul chiar in timp ce tu te joci cu mobilul lui. Poate exista si poze cu ea in telefon si nu doreste ca tu sa le vezi.

Relatii de cuplu scuza # 3: Ma inseli, nu-i asa?

Cand un barbat insala isi acuza sotia ca are o aventura. Te intrebi de ce face asta? Pentru ca se gandeste: „Daca eu pot sa insel, si ea ma poate insela”.

Relatii de cuplu scuza # 4: Nu mai esti buna de nimic

In ultima perioada pentru sotul tau absolut tot ceea ce faci este gresit, iar tu nu intelegi unde este problema. Nu te poate insela daca te iubeste si daca gandeste ca esti cel mai bun lucru din viata lui. Asa ca incearca sa se convinga pe sine ca nu mai esti persoana potrivita pentru el si de aceea a trebuit sa caute pe altcineva.

Relatii de cuplu scuza # 5: Pot sa-mi spal singur hainele
La inceput credeai ca este dragut incercand sa te ajute. Din nefericire, in acest mod isi poate ascunde camasa murdara, mirosul strain de parfum sau alte “indicii” care ti-ar da de banuit ca are pe altcineva.

Relatii de cuplu scuza # 6: Trebuie sa raman peste program am o multime de facut
Brusc are tot mai mult de munca la birou si nu mai poate ajunge acasa decat mult dupa orele la care venea inainte. De fapt, nu are deadline-uri stranse de indeplinit ci poate o iubita si ii este teama ca s-ar putea sa-l prinzi.