Parintii ne-au crescut cu un set clar de reguli si valori: 1. Camera de pe partea spre care bate soarele cauzeaza dureri de cap, 2. Nu e frumos sa intarzii, fiindca e lipsa de respect fata de celalalt care te asteapta si 3. Nimeni nu e interesat sa-ti vada pozele din vacanta.

La tot acest set de reguli se mai adauga inca una pe care o invatam mai tarziu, conform site-ului Thefrisky.com : toti barbatii se gandesc la sex tot timpul.

Fiecare am aflat pe propria piele adevarul de mai sus – unele dintre noi chiar in liceu, destul de devreme, cand dupa filmul la care am iesit cu baiatul care ne placea, am vrut sa-l si sarutam. Unele am fost respinse (si e de inteles, daca privim atent propriile fotografii din acea perioada!), altele am facut-o, pana la urma. Si cand am ajuns s-o facem… s-au intamplat tot felul de chestii ciudate. Tot felul de idei, care mai de care mai nepotrivite cu momentul, ne-au invadat si ne-au bantuit fix cand ne era lumea mai draga.

Iar astfel de idei nu ne invadeaza mintile doar in perioada adolescentei, ele pot continua sa vina la infinit, chiar dupa 20 de ani de exercitii sexuale. Iata-le:

Ideile despre parinti

1.Parintii tai in timp ce fac sex
Este incredibil cum si-a facut loc aceasta idee fix in momentele tale de intimitate! Imaginea parintilor tai, pe care ii stii impreuna de aproape 20 de ani te urmareste si nu-ti da pace! Te trec toti fiorii si incerci sa-ti imaginezi scena lor de sex care nu face altceva decat s-o blocheze pe a ta.

2. Parintii tai in roluri ciudate din filme
Si ca si cum n-ar fi suficient, in timp ce interpreteaza rolurile respective stau si te fixeaza in timp ce faci sex! Poate doar daca esti absolvent de regie sa se justifice o asemenea viziune…

3. Parintii tai intruchipandu-I pe Billy Joel si Christie Brinkley in videoclipul Uptown Girl, realizat in 1983
Cum?! 1983?! Pai, este exact anul nasterii fratelui mai mic! O, doamne, oare l-au conceput interpretand exact rolurile din videoclip?! Ideea te blocheaza si nu mai reusesti sa-ti vezi de partida de sex in care tocmai erai implicata.


Scene de film

1.Christian Bale in American Psycho
Ne gandim la scena in trei, la care participa cele doua prostituate si felul in care ele sfarsesc… Nimeni nu poate face sex cu gandul la asa ceva. Mai ales daca ajungi sa faci sex cu o persoana pe care n-o cunosti prea bine… Te trec fiorii si… adio sex!

2. Filmul Sunrise, Sunset
Scena in care ea se indragosteste de rusul respectiv si pleaca cu el in Rusia te poate ingrijora sincer, blocandu-ti orice initiativa sexuala, mai ales daca si tu esti studenta departe de casa!

3. The Sex and the City, partea a doua.
Filmul are multi fani, e adevarat, dar probabil ca ne-a influentat pe toti la un moment dat, cand am trait experiente asemanatoare cu sex nu prea grozav si singurul lucru pe care l-am putut face ca sa remediem situatia a fost… despartirea, ca doar nimeni nu umbla cu jumatati de masura, nu-I asa?!



Amestecatura de idei

Imaginea altor persoane facand sex: personaje din istorie, tot felul de pitici negriciosi si ciudati, sau oameni cu trasaturi care mai de care mai ciudate. Cand nu esti intr-o relatie prea serioasa, nici nu e asa grav, dar cand esti… se schimba treaba.