Sanii femeilor au starnit mereu curiozitatea barbatilor si nu doar din punct de vedere erotic. Multi barbati au sustinut ideea ca sanii femeilor, mai exact forma si marimea lor, pot dezvalui lucruri importante despre posesoarele lor. Pana de curand acestea erau privite ca simple speculatii. Insa cercetatorul in domeniul sexualitatii, Pietro Lorenzoni, da asigurari ca marimea si forma sanilor femeilor pot dezvalui personalitatea acestora. Intr-un interviu acordat cotidianului Bild, sexologul Piero Lorenzoni a spus urmatoarele: „Sanii unei femei ii dezvaluie caracterul exact ca si zodia din care face parte”. El a asemuit sanii femeilor cu fructele, i-a impartit pe grupe si i-a sfatuit pe barbati sa-si creeze propriul tabel bazat pe forma si marimea sanilor femeilor care sa le indice caracterul lor.




Forma de pepene a sanilor femeilor indica persoanele carora le place sa manance

Potrivit lui Lorenzoni, posesoarele unui bust mare, rotund asemanator pepenelui pot parea mamoase, insa nu este deloc asa. „Aceste femei iubesc mancarea si le place sa fie admirate si rasfatate. In general nu le place sa faca sex”, a declarat cercetatorul.
 

Forma de lamaie a sanilor femeilor dezvaluie persoanele carora le place viata

Barbatii care doresc o femeie mai plina de viata trebuie sa se uite dupa sanii in forma de lamai, proeminenti si obraznici. „Aceste femei mustesc de viata si nu le este teama sa se ia singure in balon. Acestea doresc sa aiba o viata echilibrata fara prea multe surprize”.


Sanii femeilor asemanatori ananasului dezvaluie carierista

O femeie cu sanii precum ananasul este inteligenta, adesea are o cariera profesionala extraordinara insa ramane o romantica. Aceste femei sunt fidele. Cine le cucereste inima castiga o partenera pe viata.


Nici sanii femeilor, in forma de grapefruit, nu sunt un semn pentru iubitoarele de placeri fizice

Aceste femei poate dau impresia de erotism insa sunt timide si devreme acasa. Le place sa-si rasfate partenerul insa prefera tandretea unei partide de amor.


Femeile cu sanii precum portocalele isi cunosc foarte bine scopurile
Aceste urmase ale Evei sunt pline de incredere in fortele proprii, isi cunosc obiectivele insa sunt foarte putin interesate de sex. Iubesc, in schimb, conversatiile si parteneriatele.


Sanii mici asemanatorii cireselor indica o personalitate amuzanta si o persoana excitanta
Femeile care intra aici sunt inteligente si stiu cum sa intretina atmosfera. Sunt partenere excelente pentru viata de zi cu zi iar intereseul lor sexual este moderat.


Sanii femeilor, in forma de para, dezvaluie o personalitate plina de erotism
Iubesc sexul, in toate formele sale. Desi pot fi foarte religioase femeile din aceasta categorie sunt cele mai predispuse pentru a avea aventuri.