Cele mai populare metode de marire a penisului raman cele artificiale: pilule, pompe cu vacuum, metodele chirurgicale etc. Insa numai si numai exercitiile specifice maririi penisului pot fi trecute la metode 100% naturale de marire a penisului. Unii dintre barbati  ar mai fi tentati sa treaca si pilulele pe baza de plante sau continut naturist la metode naturale. Insa mai toate aceste pilule naturiste contin anumite elemente chimice care numai naturale nu sunt.

 

Este posibila marirea naturala a penisului?

Raspunsul clar si la obiect la aceasta intrebare este: DA! Si se poate face numai prin metode 100% naturale, fara implicatii secundare. Prin exercitii care activeaza strict muschiul penisului, poti castiga atat in lungime, cat si in grosime. Exercitiile tip stretching la nivelul ligamentelor cu aplicarea presiunii exact in punctual in care trebuie duce, in timp, la marirea penisului, prin multiplicarea celulelor specifice care se afla in muschiul penisului, explica specialistii site-ului penis-pills-us.com.
Exista un anumit trib in Burma, care se numeste Padaung si care este dovada vie a posibilitatii maririi naturale a penisului. Este acelasi trib cunoscut si prin “femeile girafa” – care poarta coliere stranse in jurul gatului, alungindu-l pana la dimensiuni de nebanuit. Inelele colierelor de gat se adauga unul cate unul, pe rand, inca din copilarie, devreme. Astfel rezulta un gat anormal de lung prin metode mecanice de alungire.
Acelasi principiu il aplica si penisului. Tribalii considera ca penisul este un organ mult mai simplu decat gatul si ar trebui sa dea aceleasi rezultate.


Metode de marire naturala a penisului

Cum spuneam, numai exercitiile pot fi considerate metode 100% naturale. Cele mai cunoscute exercitii sunt cele de tip Jelqing, provenind din zona Arabiei si folosite acolo ca sa pregateasca tinerii barbati pentru mariaj si presupune masarea penisului timp de 30-60 de minute. Se obtine astfel imbunatatirea circulatiei sangelui in zona respectiva, ducand la un act sexual de calitate. Tehnica e simpla, folosindu-se masajul cu doua degete, degetul mare si degetul mijlociu. Se pot folosi si creme lubrifiante.
Este bine sa aplicati masajul cateva luni bune si sa urmariti rezultatele.