problemesex.ro - jucarii sexuale
Sa zicem ca e ziua voastra aniversara, a ta si a partenerului. Totul e bine pus la punct: flori, cina romantica, muzica preferata si, evident, sampanie. Si totusi… pe ultima suta de metri constati ca mai lipseste ceva: poate un set de prezervative sau un lubrifiant, poate s-au terminat anticonceptionalele si ai nevoie de altele, sau poate ca pur si simplu iti doresti sa condimentezi noaptea voastra de dragoste cu ceva jucarii sexuale. Pentru multi dintre noi, achizitionarea acestor produse poate fi un moment de jena.

Iata cum sa faci sa le cumperi fara sa te mai jenezi in magazin:

1. Gaseste un casier de varsta apropiata cu tine si de acelasi sex.

De foarte multe ori e jenant sa cumperi aceste produse de la cineva de sex opus sau de la cineva care are cel putin dublul varstei tale.


2. Nu cumpara doar produse sexuale

Asta va atrage atentia asupra ta. Pune in cos si produse de larg consum, precum o punga de chipsuri sau apa minerala sau un detergent de vase. Cu cat mai multe si diversificate, cu atat mai bine.


3. Cand ajungi la casa, prefa-te ca scrii un sms sau ca vorbesti la telefon
Astfel vei putea evita mai usor contactul vizual cu casierul care iti marcheaza noua cutie de prezervative.


4. E bine sa ai o lista in mana

…Pe care sa te uiti in timp ce te prefaci ca vorbesti la telefon si sa spui: “Din pacate, nu ti-am gasit marca X de prezervative, dar ti-am cumparat o alta, e ok?“


5. Nu esti nici primul, nici ultimul
E bine sa ai in vedere faptul ca in nici un caz n-o sa pari un ciudat in fata casierului; el se confrunta zilnic cu persoane care achizitioneaza aceleasi produse ca si tine. Asa cum nu esti nici primul, nu vei fi nici ultimul., deci, nu-ti mai face atatea probleme.