Nu exista femeie care sa nu se intrebe cat de bun la pat este barbatul pe care tocmai l-a cunoscut. Este extrem de sexy si imaginatia oricarei femei o ia razna atunci cand il vede pentru prima data. Isi inchipuie deja o serie intreaga de scene fierbinti cu el intre cearsafuri… Iata care sunt semnele care dezvaluie daca tipul sexy pe care ai pus ochii este si bun de ceva in pat?!


1. Este un adevarat “gentleman”

In dragoste, ca si in sex, in general,  exista anumite gesturi mici care conteaza enorm si care fac diferenta, pana la urma. Iti deschide usa, galant, iti tine scaunul cand te asezi la masa, te suna peste zi sa te intrebe cum iti merge, isi manifesta interesul fata de un proiect important cu care te confrunti la job? Daca da toate aceste semne inca de la bun inceput, mai mult ca sigur ca va fi un gentleman si cu luminile stinse, in pat.


2. Stie cum sa te atinga

Tipii care vor doar sa “marcheze” la poarta si atat, sunt foarte “zgarciti” cu atingerile. Un amant bun, insa, va sti sa fie senzual atat in dormitor, cat si in afara lui. Un barbat care iti atinge usor mana in timpul mesei sau care te atinge usor pe spate, ori care te tine de mana cand mergeti prin parc, sa fii sigura ca va sti cum sa te atinga si in momentele intime.


3.Lumea nu se invarte in jurul lui si atat

Exista barbati care cred ca in toata lumea asta nu e vorba decat despre ei: nu discuta decat despre ce-au facut ei peste zi, ce vor ei sa manance, ce film vor ei sa vada seara. Iti imaginezi unde ar putea duce relatia cu un asemenea tip… In schimb, un barbat care te intreaba intai pe tine cum ti-a mers peste zi, care iti face pe plac si merge la restaurantul tau chinezesc preferat, desi el nu e innebunit dupa mancarea chinezeasca, e clar ca vrea sa ramana in preajma ta o perioada ceva mai lunga. In plus, e un semn clar ca pentru el conteaza sa te satisfaca pe tine in primul rand – iar asta este un semn ca asa va proceda si in pat.


4. Nu se grabeste niciodata

Tipii care sunt mai interesati de sexul cu tine decat de tine insati sunt mereu pe fuga. Incearca sexul cu un asemenea tip si vei fi un scurt pasaj efemer in viata lui. Un barbat care doreste sa-ti fie alaturi, insa, stie ca merita sa astepte oricat e nevoie. Chiar ii face placere toata asteptarea in sine, fiindca stie ca rezultatul va fi pe masura. Daca il auzi ca spune “eu nu ma grabesc deloc” sau “hai sa mai asteptam”, in mod clar va sti cum sa te faca sa savurezi la maxima intensitate momentele de sex care vor urma.


5. Te face sa te simti frumoasa
O partida de sex care te face s-o iei complet razna de placere este una in care nu ai nici o urma de inhibitie si in care te simti libera sa faci ce vrei, cum vrei, cat vrei, doar fiindca te simti in deplina siguranta si stii ca el oricum te vede cea mai frumoasa femeie din lume. Un astfel de barbat este mereu generos la capitolul complimente si-ti va spune necontenit tot ce-i place la tine; si aici includem si privirea lui, felul unic in care se uita la tine si in care te face sa te simti desteapta, sexy si frumoasa. O astfel de chimie intre parteneri duce la un adevarat “incendiu” in pat.