Translate

marți, 29 ianuarie 2013

Mersul unei femei arata abilitatea de a avea orgasm

Mersul unei femei arata abilitatea de a avea orgasm

V-ati uitat vreodata la mersul unei femei si v-ati intrebat cum e in pat? Acum puteti sa multumiti acestui studiu care demonstreaza ca mersul unei femei poate arata capacitatea acesteia de a avea orgasm vaginal. Studiul a fost publicat in septembrie 2008 de Stuart Brody, profesor la Universitatea West of Scotland, in colaborare cu colegii sai belgieni.
Experimentul a fost efectuat pe 16 studente belgiene, ce au completat un chestionar foarte stufos despre viata lor sexuala de pana la acea data. Femeile au fost apoi filmate in timp ce mergeau. Patru cercetatori, ce nu cunoasteau istoria sexuala a femeilor, au studiat mersul fiecareia. Folosind o abordare sexual-functionala, cei patru au putut determina in mod corect in peste 80% dintre cazuri daca o femeie poate avea orgasm vaginal sau nu.
Oamenii de stiinta au determinat ca marimea pasilor si rotatia soldului este mai mare in cazul femeilor ce au orgasme vaginale. Brody declara: „Acest lucru poate reprezenta fluxul liber, neingradit, al energiei din picioare, prin pelvis, catre coloana vertebrala.
Exista mai multe explicatii pentru aceste descoperiri. Conform lui Bordy, „muschii pelvici blocati, care pot fi asociati cu probleme psiho-sexuale, pot fi deasemenea cei care impiedica orgasmul vaginal, precum si afecta mersul.” In plus, femeile ce sunt mai increzatoare in sexualitatea lor pot reflecta aceasta incredere si in mersul pe care il au. Brody mentioneaza, „Aceasta incredere poate fi data si de tipul relatiilor pe care femeia le-a mai avut. Asta daca luam in calcul descoperirea ca orgasmele vaginale sunt asociate cu o calitate mai buna a relatiei.”
Asa ca, precum cei de la Beatlles cantau, chiar este ceva „felul in care merge.”

Sursa  Fhm.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu