Translate

marți, 29 ianuarie 2013

Cum sa Cuceresti o fata

Sfaturi despre Cum sa Cuceresti o fata !

Cel mai dificil moment pentru un baiat este atunci cand incearca sa cucereasca o fata. Fetele pot fi foarte complexe atunci cand se lasa cucerite. Fiecare fata viseaza la baiatul visurilor ei, care sa aiba acel “ceva”  sa o cucereasca, sa-i puna luna la picioare si sa o duca pe culmile fericirii. Poti incerca sa ii cumperi un cadou, ceva ce stii ca ii place. Daca vrei cu adevarat sa cuceresti o fata trebuie sa fi foarte atent la ceea ce o intereseaza pe ea deoarece fiecare fata este diferita. Iata cateva lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa cuceresti o fata.


Cum cuceresti fetele

 

Personalitatea

Personalitatea are cel mai important rol in cucerirea unei fete. In timp de baietii sunt interesati de o fata, in primul rand pentru aspectul exterior, fetele sunt adesea cucerite de o inima buna, un simt al umorului dezvoltat si o fire foarte optimista. Fiecare fata isi doreste sa intalneasca un baiat langa care sa se poata simti libera, sa poata fi ea insasi. Cu toate ca se spune ca fetele prefera mai mult baietii duri, nu este deloc asa, majoritatea fetelor lasandu-se cucerite de baietii care stiu sa le respecte si sa le alinte.



Castiga-i increderea
Daca esti un tip inteligent si muncitor, multumit de ceea ce faci, fetele vor putea avea incredere si se vor putea baza pe tine. Nici unei fete nu ii face placere sa aiba alaturi un partener slab, care nu are incredere in fortele proprii. O fata poate fi cucerita de un tip care este capabil sa aibe grija de el, deoarece numai asa poate avea grija de ea.


Aspectul exterior


Unele fete prefera tipul puternic, cu masa musculara bine definita, in timp ce altele prefera tipul de baiat cu parul lung sau chiar baietii slabi, cu trasaturi finute. Ideea este sa incerci sa cunosti mai bine fata pe care vrei sa o cuceresti pentru a-ti putea da seama daca esti tu cel cu care vrea sa-si petreaca timpul. Adopta stilul vestimentar care te caracterizeaza, parfumeaza-te si ai grija de aspectul tau exterior. Nu uita insa ca cel mai important lucru este sa te simti bine in pielea ta si sa ai incredere in tine!


Acorda-i atentie


Fa-o sa se simta bine in compania ta. Scoate-o la un film si plateste tu biletele, cumpara-i flori, scrie un cantec pentru ea sau scoate-o la o plimbare intr-un cadru romantic. Incearca sa o cunosti mai bine, sa aflii ceea ce ii place pentru a putea avea lucruri in comun despre care sa discutati si pe care sa le faceti impreuna. Ai grija sa nu devi prea insistent, daca sunt lucruri despre care ei nu ii face placere sau considera ca nu este momentul sa discutati. Cunoaste-o treptat pentru a lasa loc misterului si pentru a o face sa para cea mai deosebita fata.


Cunoaste-i prietenele
Iesiti impreuna cu prietenele ei. Comporta-te natural, adopta o atitudine pozitiva si incearca sa castigi increderea acestora. O prietena inseamna foarte mult pentru o fata iar parerea acesteia are un rol foarte important pentru fata pe care tu vrei sa o cuceresti. Daca si acesteia ii lasi o impresie buna despre tine, atunci esti pe drumul cel bun. Fi foarte flexibil si ai incredere in tine!

Sursa  Sfaturi.dring.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu