Translate

marți, 29 ianuarie 2013

Regulile sexului anal

Regulile sexului anal
Regulile sexului anal

Nu schimba găurile

Nu-ţi băga penisul în anusul ei, apoi în altă parte, chiar dacă ai văzut această practică de zeci de ori în filmele la care te uiţi seara, singur. Există o posibilitate foarte mare să transferi bacterii ce ar provoca infecţii dacă ajung prin alte părţi. În plus, e scârbos! Da, fetelor din filmele mai sus menţionate pare să le placă, dar nu o face cu prietena ta, decât dacă îţi cere ea.

Regulile sunt cu un motiv

Da, există o grămadă de reguli pentru ceva ce ar trebui să fie distractiv, dar ele există pentru binele tău (şi al ei). Dacă îi oferi prietenei tale o experienţă anală neplăcută îţi vei distruge practic orice şansă de te mai lasă vreodată să te apropii de acea zonă. Respectă regulile pe care ţi le-am enumerat şi sigur vă veţi simţi bine.

Regulile sexului anal

Foloseşte protecţie

Ai putea crede că folosirea unui prezervativ când faci sex anal nu este necesară, doar nu ai cum s-o laşi însărcinată, nu? Transmiterea bolilor sexuale este însă mai probabilă în cazul penetrării anale faţă de cea vaginală. Pielea din jurul anusului este mai subţire şi predispusă la mici tăieturi şi rupturi, leziuni ce favorizează transmiterea BTS-urilor. Aşa că, dacă nu eşti sigur că amândoi sunteţi fideli şi perfect sănătoşi, folosirea unui prezervativ pentru sexul anal este esenţială.

Mergi în ritmul ei

Un mod sigur de a te asigura că va bucuraţi amândoi de experienţa sexuală este să o laşi pe ea să hotărască ce se întâmplă. Cât de rapid, până unde şi cât de tare merg lucrurile trebuie să fie decizia ei. Nu poţi la fel de dur sau, hai să-i spunem, entuziasmat cum eşti în cazul sexului vaginal, nu de la început. Dă-i timp să se obişnuiască luând-o încet, şi, dacă îşi spune să te opreşti, păi te opreşti imediat, sau rişti să ajungă la concluzia că sexul anal nu este pentru ea.
Sursa Fhm.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu