Translate

joi, 10 ianuarie 2013

Conversatii

Conversatii

2 comentarii:

  1. DACA AVETI PROBLEMA DE GENUL - MI S-A FURAT ID-UL DE MESSENGER/ADRESA E-MAIL. CE SA FAC?

    In primul si in primul rand trebuie sa tineti minte o singura chestie. Daca nu stiti raspunsurile la intrebarile secrete sau (in unele cazuri), data nasterii, zip, tara, atunci contul este pierdut. Pentru totdeauna. Nu platiti pe cineva sa va sparga propriul mail si sa il recupereze. Asa ceva nu exista in cazul serviciilor mari ca Yahoo!, Gmail, Hotmail/msn/live.com. Urmariti restul articolului si incercati aceste metode.



    Incepem cu ceea ce deja stiti majoritatea. Sa spunem ca detineti toate datele necesare pentru a va recupera adresa e-mail. Dati click pe butonul "Forgot password" sau "I can’t access my account" (depinde de serviciul e-mail pe care le folositi) si completati campurile din pagina cu datele necesare pentru recuperare. In cazul in care aveti setata o adresa e-mail alternativa, folositi-o pentru a recupera parola.


    In ultima instanta puteti suna la suportul tehnic Yahoo! in cazul in care aveti norocul de a gasi un numar la care sa si raspunda cineva. O sa va coste o mica avere conversatia de peste o ora iar sansele de a va recupera contul sunt mici.

    Acum trecem la alte metode putin mai diferite.


    IMPORTANT - IDENTIFICAREA HOTULUI

    Imediat dupa ce realizati ca v-a fost furat contul trebuie sa luati masuri rapide. Nu amanati nici macar o zi aceste masuri pentru ca exista sansa ca acel cont sa nu mai fie accesat de catre hot si veti pierde orice sansa de a afla cine este. Nu discutati cu persoana respectiva, nu ii dati de inteles ca ati aflat de furtul contului decat dupa ce veti duce pana la capat ceea ce veti gasi in randurile de mai jos legate de ReadNotify.



    Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa va inscrieti la serviciile ReadNotify. http://readnotify.com/ Read Notify va permite sa aflati daca a fost accesat un mesaj e-mail, la ce ora, de la ce ip si cu ce browser.



    Cand va inscrieti la serviciile Read Notify setati un nume total aleatoriu dar care sa para real (ex. Viorel Burcea). Trimiteti un mesaj cu un subiect care sa il atraga pe micul infractor sa deschida acel mesaj, folosind optiunea "quick send" din contul Read Notify. In continutul mailului trimis aveti grija sa scrieti ceva legat de niste poze continute in acel mesaj pentru ca Yahoo si Gmail pot bloca automat imaginile iar trackingul functioneaza exact pe principiul imaginilor accesate si este necesar sa dea click pe butonul "Show images".

    In cazul in care hotul acceseaza acel mesaj veti primi o notificare pe contul Read Notify (pagina Personal Tracking Page). In acea notificare veti gasi toate datele despre care vorbeam mai sus si poate aveti sansa de a lua masurile necesare, legale sau mai putin legale. Nu uitati sa va notati ora exacta la care acel individ a citit mesajul pentru ca in cazul conturilor pppoe sau dial-up este nevoie de ora exacta a logarii pentru a se afla cine a fost abonatul cu ip-ul X la ora Y. Exista sansa ca individul sa foloseasca un proxy asa cum exista sansa de a intra de pe propriul ip asa ca nu va faceti sperante ca veti afla cine e.



    CE O SA INTAMPINATI LA POLITIE


    De ce sa faceti asta pentru un simplu mail? Pentru ca cei care azi fac astfel de gainarii sunt cei care peste cativa ani va vor goli conturile bancare. Cand pornesti pe calea furtului pe internet e greu sa iti schimbi directia.



    Si ca o completare va rog sa urmariti urmatorul filmulet. este povestea unui hacker din America.Acesta a fost pradat de hoti si a ramas fara calculator. Dupa 2 ani a reusit sa isi recupereze bunurile si asta datorita unui KEYLOGGER.

    Filmul este aici: http://youtu.be/U4oB28ksiIo

    Sursa:http://blog.rstcenter.com/

    NUMAI BINE VA DORESC!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai Exista si KeyLogger - un virus care este trimis printr`un link pe mess , web , mail , acest virus odata accesat de vctima inregistreaza tot ce se tasteaza 24/7, iar textul este trimis automat pe mail-ul individului care la facut si la trimis!


      Cu Stima
      Alex.

      Ștergere