Translate

marți, 29 ianuarie 2013

Cum sa cuceresti un barbat in 3 minute

Cum sa cuceresti un barbat in 3 minute


Cum sa cuceresti un barbat in 3 minute

Ai intalnit baiatul visurilor tale si nu stii cum sa procedezi pentru a-l cuceri? Fii seducatoare si cucereste-l in doi timpi si 3 miscari! Noi iti spunem cum!
Priveste-l in ochi
Cuvintele pot fi interpretate gresit, insa o privire nu minte, asa ca fii o geisha si devoreaza-i ochii cu privire lunga si plina de subinteles! Iti va intelege cu siguranta mesajul si va fi intrigat sa te cunoasca! Nu crezi? Incearca!

Zambeste-i
Evident, urmatorul pas este sa-i zambesti discret. In caz contrar, nu va mai sti cum sa-ti interpreteze privirea. Contactul vizual este foarte important, iar comunicarea, chiar si cea prin mimica si gesturi, este primul pas spre a-l cunoaste!

Flateaza-l
In primele minute dupa ce cunosti un barbat, este foarte important sa ii faci un compliment! In unele culturi, asta este chiar un semn de politete! Asa ca spune-i cat de mult iti place cravata lui, felul in care isi aranjeaza parul sau... catelusul lui! Acest lucru il va face sa inteleaga ca ti-a starnit curiozitatea, iar acest lucru nu atrage dupa sine decat o atitudinte favorabila fata de tine!

Insa fara a fi mult prea draguta
La un prim contact cu o persoana necunoscuta, ai tendinta de a-ti exagera sentimentele, iar acest lucru atrage un efect invers decat cel scontat, poate chiar ingratitudine. Asa ca evita sa ii zambesti fortat sau sa il sufoci cu o atentie exacerbata! O relatie trebuie sa fie echilibrata, chiar din primele ei minute, si nu trebuie sa oferi mai mult decat primesti.

Fii intelegatoare
Este una din principalele trasaturi pe care pun barbatii accentul si cheia spre o relatie echilibrata! Mai intai de toate, ei au nevoie de femei care sa le inteleaga starea de spirit si care sa ii lase in pace atunci cand au nevoie de acest lucru! Iar daca esti intelegatoare, el se va simti inteles si va fi...cucerit!
 
Sursa AcasaTv.Ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu