Pentru a deveni specialist intr-un domeniu, ai nevoie de informatii precum si de o practica indelungata. Cu cat exersezi mai mult, observi ce functioneaza si ce nu, adaptezi, cauti alte informatii si repeti procesul. In timp vei ajunge sa obtii rezultate notabile. Insa pentru a trece prin tot procesul descris mai sus ai nevoie de dorinta de a evolua si informatii cat mai bune. Iar asta se aplica oricarui domeniu, chiar si in cazul relatiilor sexuale. Daca vrei sa-ti uimesti iubitul in dormitor ai nevoie de informatii cat mai bune (presupunem ca dorinta exista). Iata cateva sfaturi de la barbati in legatura cu ce si cum ar trebui sa te comporti intre cearsafuri astfel incat sa devii o iubita mai buna:


Fii atenta la ce-i face lui placere

Daca el nu este genul vorbaret, foloseste-ti mainile pentru a afla ce-i place si ce nu. Fii atenta la el, la modul in care reactioneaza la anumiti stimuli. Dupa un timp vei sti exact pe ce butoane sa apesi pentru a obtine raspunsul dorit de tine.


Ghideaza-l cu mana

Sa-i arati iubitului tau ce te excita este o modalitate excelenta de a-l stimula si pe el. Daca rateaza ceva, ofera-i indicatii. Daca observa placerea pe care ti-o provoaca, ii va creste increderea in el insusi si se va relaxa.


Renunta la inhibitii

Abandoneaza-te in mainile lui si fii sigura ca el se va ridica la nivelul asteptarilor. Chiar daca el este putin timid, daca il lasi sa ia conducerea vei aduce la suprafata animalul din el.


Daca orice altceva da gres, „roaga-te”

Daca vrei sa afli o tehnica diferita de lucru manual, pozitia „rugaciune” poate fi foarte satisfacatoare pentru el si mai putin obositoare pentru tine. Lubrifiaza-ti palmele, pune mainile de o parte si de alta a penisului si incepe o miscare usoara de jos-sus. Vei fi uimita de cat de multa placerea ii va produce aceasta tehnica.


Mixeaza
Femeile iubesc orgasmul combinat – cand sunt stimulate mai multe parti ale corpului in acelasi timp – iar acest lucru este valabil si in cazul barbatilor. Nu te gandi la penisul lui ca la o bucata de carne atasata corpului sau; imagineaza-l ca pe un intreg cu multe componente, fiecare dintre acestea oferind senzatii diferite.



Vorbeste-i
Multi barbati sunt ingrijorati in legatura cu penisul lor, daca este suficient de gros sau daca il gasesti atractiv. Spune-i ce iti place, apoi mangaie-l cu buzele, limba, parul, degetele. Cu siguranta ii vei atrage atentia.



Ofera-i o optiune
Intreaba-l „Vrei sa ai orgasm?” atunci cand il masturbezi.

Credit foto: freedigitalphotos.net