Translate

marți, 29 ianuarie 2013

Cum sa agati o fata desteapta

Cum sa agati o fata desteapta
Cum sa agati o fata desteapta
Fetele destepte sunt sexy. Sunt sclipitoare, profunde si poarta intotdeauna acele rame de ochelari groase si inchise la culoare. Bine, poate generalizam putin, dar ideea este ca merita sa iti rapesti putin din timpul tau pentru a invata cum sa agati o fata desteapta. Vorbim despre tipul de fata care are ce sa povesteasca si despre tipul de femeie care se prinde la toate glumele tale; stie sa intretina o conversatie si chiar e interesata de ce se intampla in jurul ei. Daca te intrebi cum sa agati una dintre ele, probabil cunosti deja avantajele unei relatii cu o femeie ce te provoaca intelectual. Intrebarea ramane: Cum atragi femei inteligente? Desi prioritatile unei femei inteligente nu sunt atat de diferite decat cele ale unei fete normale, primele te pot pune la cateva incercari in plus in timpul actului de agatat. La inceput este posibil sa para ca nu aveti prea multe in comun. Pasiunile si hobbyurile voastre pot fi chiar diametral opuse. Aceste obstacole insa pot fi usor depasite. Tot ce are nevoie o fata desteapta sa stie este ca le poti aborda intelectual. Totul tine de cat de capabil esti sa porti o discutie cu ea.

1. Nu fii fals

Ai vazut Good Will Hunting? Daca da, tii minte scena in care Ben Affleck incearca sa o agate pe Minnie Driver la barul Harvard? Ai vazut ca incearca sa para destept si sofisticat, dar de fapt ajunge sa fie praf? Da. Nu fi tipul acela! Cand incerci sa agati o fata desteapta este foarte important ca in nicio situatie sa nu te dai ceva ce nu esti. In primul rand, probabil se va prinde imediat ca joci teatru, doar e desteapta. Apoi, incercarile tale de a o face sa vada ca ii esti egal, daca nu chiar superior intelectual nu te vor face decat sa pari nesigur pe tine. Daca chiar vrei sa stii cum sa agati o fata desteapta, este bine de tinut minte ca este in avantajul tau sa pari curios si dornic sa o cunosti decat autoritar. Daca incerci sa pari destept risti sa fi luat de prost, sau chiar mai rau, cu nasul pe sus.

2. Nu insista asupra inteligentei ei

Bine, ai inteles ca nu trebuie sa te comporti ca si cum esti un geniu neinteles, dar nici nu vrei sa pici de fraier. Evident, daca o femeie are sclipire, inteligenta si se descurca intr-o discutie o sa-ti capteze atentia. Este de inteles ca vei fi atras de ea, doar ca nu trebuie sa balesti de parca e prima si singura pe care o vezi. Chiar daca esti in limba dupa creierul ei, nu-i arata asta, nu intr-un mod evident oricum. Daca ii faci complimente de genul "Esti atat de desteapta." sau "Nu m-as fi gandit nicodata la asta", chit ca pare inofensiv, s-ar putea sa nu te puna pe tine intr-o lumina prea buna. Gandeste-te asa: Daca ii spui in mod constant unei femei cat de desteapta este, s-ar putea sa te suspecteze ca nu petreci prea mult timp inconjurat de oameni inteligenti. Nu e ceva ce iti doresti. 
 
Sursa Fhm.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu