Cand cuplurile inteleg ca nu stiu totul despre sex si ca mai au cate ceva de invatat, atunci se gandesc ca ar trebui sa incerce pozitii noi. Este, in acelasi timp, usor, dar si un pic ingrijorator: „Oare imi pot ridica picioarele asa de sus?”, „Daca ii rup spatele in timp ce suntem in pozitia aia?” sau „N-o fi dureros sa incercam chestia aia?”. Este normal sa-ti pui semne de intrebare in momentul in care incerci lucruri noi. Insa acestea nu trebuie sa te opreasca sa mergi mai departe in a descoperi totul despre sex. Gandeste-te ca, daca o persoana nu-si invinge frica de a intra in apa, n-o sa invete in veci sa inoate. In plus, cand vorbim despre pozitii noi, de cele mai multe e vorba de mici rasuciri ale corpului care sa-ti permita miscari mai ample. Iata cateva sfaturi pe care specialistii site-ului redbookmag.com le au pentru cuplurile in care monotonia sexuala este la ordinea zilei. Revigoreaza-ti relatia apeland la aceste pozitii menite sa te scoata din rutina care s-a instalat in viata ta de cuplu.


Totul despre sex – pozitia #1: Golden Gate

Iti place pozitia misionarului? Iata ce trebuie sa schimbi: ridica picioarele partenerei astfel incat sa se sprijine pe umarii tai, iar genunchii sa fie de-o parte si alta a capului tau (nu e asa de greu precum pare). Sau indoaie genunchii partenerei, iar picioarele sale sa-ti cuprinda pieptul. Nu necesita nici un efort nici din partea ta, nici a partenerei, insa ambii veti cunoaste senzatii noi.
 

Totul despre sex – pozitia #2: Autostrada

Esti in pozitia misionarului. Iata ce trebuie sa schimbi: partenera strange picioarele pe cand tu le departezi astfel incat sa-i cuprinzi coapsele. Datorita pozitiei, amandoi veti trai senzatii intense.


Totul despre sex – pozitia #3: Cocostarcul

Tot pozitia misionarului? Iata ce trebuie sa schimbi: femeia ridica un picior si-l sprijina de pieptul barbatului, in vreme ce celalalt picior este intins pe pat. Aceasta pozitie are doua avantaje: este usor de practicat, plus ca lasa loc si pentru stimularea manuala a partenerei.


Totul despre sex – pozitia #4: Pisica nebuna

Nu te-ai plictisit de pozitia misionarului? Iata ce trebuie sa schimbi: femeia se lipeste pentru cateva clipe de partener astfel incat miscarile de du-te vino se modifica intrucat cei doi parteneri sunt strans imbratisati. Pozitia a fost inventata de sexologul Edward Eichel care a observat ca, in pozitia misionarului, clitorisul nu este suficient de stimulat.


Totul despre sex – pozitia #5: Arcul
Iti place ca partenera sa fie deasupra? Iata ce trebuie sa schimbi: femeia trebuie sa-ti cuprinda coapsele cu picioarele si sa-si arcuiasca spatele. Aceasta pozitie va creste presiunea pe zona clitorisului ceea ce va produce un orgasm rapid partenerei.


Totul despre sex – pozitia #6: Tigroaica la atac
Iti place pozitia pe la spate? Iata ce trebuie sa schimbi: Aceasta este deja una dintre cele mai erotice pozitii, insa i-ati putea creste intensitatea daca partenera in loc sa se sprijine in maini, ridica bazinul si sprijina pieptul de pat. Odata incercata aceasta pozitie veti dori s-o includeti in arsenalul vostru pentru totdeauna datorita senzatiilor puternice.