Translate

marți, 29 ianuarie 2013

Mişcări ce fac minuni

Mişcări ce fac minuni
Mişcări ce fac minuni

Acordă atenţie corpului ei

Nimic nu este mai sexy decât să ştii că cineva nu poate să nu te atingă. Dacă nu bărbat acordă atenţie fiecărei părţi a corpului unei femei, ea se va simţi dorită, iubită şi chiar adorată. Fă o tipă să se simtă astfel, şi primeşti cam tot ce vrei în schimb. Elementul important în acest caz este ritmul. Nu te grăbi, alocă destul timp de mângâiere şi joacă, explorează. Foloseşte-ţi buzele, degetele sau chiar palma pentru a trasa un contur al corpului ei. Mângâie-i faţa şi masează-i coapsele în timp ce te înfăşori cu ele. Te poţi plimba cu degetele peste buzele ei, o poţi săruta pe obraz sau să o strângi uşor de talie. Aceste mici gesturi, cărora noi nu le dăm foarte multă importanţă, vor face o femeie să se simtă mai apropiată de tine în timpul sexului, acesta devenind mult mai bun. În principiu, o femeie vrea să ştie că eşti conştient de ea, nu doar de “calităţile” ei. De asemenea, vrea să ştie că nu te grăbeşti, iar acesta este un mod foarte bun de a i-o demonstra. Un ritm încet şi constant este drumul tău către succes, în timp ce mişcările făcute-n graba îi vor da impresia că este doar o jucărie pe care o foloseşti. Atinge-o acolo unde trebuie, când trebuie, şi-ţi va toarce-n braţe. Când e cel mai bine să pui în practică: Din nou, nu există vreun moment ce să nu fie bun. De fapt, poţi, şi chiar este recomandat, să foloseşti mişcările de mai sus cât de des poţi. Şi, dacă eşti unul dintre bărbaţii ce nu a făcut niciodată asta în trecut, efortul tău va fi apreciat de la prima încercare.

Exersează, exersează, exersează

Dacă aceste mişcări ce fac minuni ţi se par penibile sau te ruşinează, nu-ţi face griji, nu eşti singurul. Trebuie să ai încredere în faptul că nu ai ce strica. Ia-le pe rând şi nu te gândi că trebuie să-ţi iasă perfect. O femeie “normală” va fi încântată chiar şi de un efort parţial. În timp ce le pui în aplicare, fii atent la reacţiile ei, astfel, în timp, îţi vei dezvolta propriul stil şi totul ţi se va părea foarte natural. Sigur, le poţi ignora şi să te rezumi la sexul puţin peste medie, dar dacă vrei să vezi cum e să faci sex nebun, care s-o urce pe pereţi, trebuie să dezvolţi o legătura mult mai puternică, iar aceste mişcări te vor ajuta.

Mişcări ce fac minuni
Mişcări ce fac minuni

Apreciază-i efortul

Dacă vrei să lase garda jos, această mişcare va face minuni. De ce? Pentru că, pentru femei, este foarte incitant să audă cum bărbatul din patul lor îşi exteriorizează plăcerea şi dorinţa. Data viitoare când îţi oferă sex oral, transmite-i ce simţi. Îi va ridica egoul şi-i va da încrederea de a face tot ce-i trece prin minte. Nu trebuie să vorbeşti fără oprire, dar un mârâit, oftat sau geamăt la momentul oportun va fi foarte apreciat. Şi, dacă nu te simţi confortabil, sau pur şi simplu nu ţi se pare natural, simpla ta respiraţie apăsată va avea efect. Trebuie doar s-o laşi să înţeleagă că îţi place ce îţi face. Exteriorizează-te, dar nu te lăsa prea purtat de val. Dacă începi să ţipi şi să strângi din dinţi de parcă îţi taie cineva o mână, nu o vei incita, ci speria. Când e cel mai bine să pui în practică: Există numeroase poziţii în care te poţi bucura de sexul oral. Cele mai bune, pentru a aplica cele de mai sus, sunt cele în care o poţi mângâia cu uşurinţă pe faţă şi pe cap, ba chiar s-o tragi uşor de păr. Atingerea ta în timp ce îţi oferă plăcere îi va da un sentiment de siguranţă şi-i va mări încrederea că poate merge mai departe. Însă nu o ţine niciodată de ceafă dacă nu eşti sigur că-i place, nu ştii cum va interpreta acest lucru şi ce reacţii, nu tocmai plăcute, va avea. 
 
Sursa Fhm.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu