Translate

marți, 22 ianuarie 2013

Despre prietenia dintre fostii iubiti

Despre prietenia dintre foşti


 
Dacă o relaţie de 3 ani n-a mai mers din cauza neînţelegerilor, ATUNCI CÂND EXISTA SEX, de ce ar merge în stadiul de prietenie, când acesta nu mai există ? Dacă nu ţi-ai suportat partenerul ca persoană în tot acest timp, în care puteai sa remediezi totul cu partidă bună, de ce l-ai suporta acuma?

Eu personal am încercat astfel de “amiciţii” care se soldau fie cu flirt, sex şi împăcare, fie cu întâlniri la cafele cu poveşti despre viaţa actuală, gelozii, crize, repoşuri şi în final ceartă. N-am putut niciodată să fiu doar prieten în continuare cu o persoană pe care am iubit-o. 

Partenerul te poate întreba nevinovat, “Te-ai supăra dacă aş ieşi cu fostul? Poţi să vi şi tu, să vezi că nu e nimic“. Pentru ce? Să îşi depănaze amintiri despre cum a venit ea acasă mai devreme şi el i-a prins amantei degetele în uşă în timp ce încerca să o ascundă în dulap? Sau despre cum s-au certat ei ca chiorii înainte să se despartă? Sau despre cum nu a mers relaţia? Băi fraţilor, dacă nu v-aţi înţeles ca oameni cât aţi fost apropiaţi şi aţi avut o legătură sentimentală şi intimă, de ce v-aţi înţelege acuma când aţi dezgropat mortul şi deja pute în jurul vostru?

Prietenia între două persoane care au avut o relaţie există doar atunci când nu s-au implicat emoţional (fuck-buddies) sau când n-au avut timp să dezvolte o relaţie suficient de intimă.

Dar când partenerul îţi vine la tine şi te anunţă de noua lui prietenie descoperită dintre el şi ex-ul de 5 ani, ai toate motivele să ripostezi. Când se întâmplă asta, partenerul nu respectă prezentul pe care i-l oferi alegând să se mai bălăcească în mocirla care l-a lăsat în stadiul în care l-ai gasit: single. Dă-i jet şi nu mai investi nimic într-o relaţie construită pe nesiguranţa partenerului care s-a agaţat de ea doar pentru a uita eşecul primeia. Şi oferă ceea ce poţi unei persoane încrezătoare care poate să privească spre viitor.
Punct.


Astept Parerile voastre PRO si CONTRA legate de acest Titlu!
Va Multumim!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu