Pentru barbati, sexul e ca pizza: chiar si atunci cand nu e deloc grozav, tot e bun. Dincolo de asta, insa, orice tip detine o amintire memorabila, care se detaseaza net de toate celelalte si care i-a ramas in minte pe viata. Iata cele mai tari 10 miscari in pat, potrivit unui sondaj lansat de revista Cosmopolitan.


1. “In timp ce faceam sex, exact cand eram pe punctul de a ejacula, am simtit cum isi contracta muschii vaginali si si-i relaxeaza, pe rand, ca si cand ar fi vrut sa “stoarca” si ultima picatura din mine. A fost cel mai intens orgasm pe care l-am avut vreodata”.


2. “Desi poate parea un cliseu, o data, de Craciun, prietena mea a venit la mine complet goala, doar cu o funda rosie in jurul taliei. Apoi mi-a propus sa facem sex pe la spate. Am folosit funda din jurul taliei ca s-o manevrez exact asa cum voiam. A fost cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit vreodata”.


3. “In timp ce eu stateam in picioare, ea s-a intins in pat, dar cu capul in afara marginii patului, si mi-a facut un sex oral memorabil. A fost cea mai tare scena porno pe care am trait-o vreodata”.


4. ”In timp ce era deasupra mea, s-a sprijinit cu mainile pe perete, apoi s-a ridicat pana cand a ramas penetrata doar de varful penisului meu si a inceput sa se invarta in cercuri. A fost o senzatie uimitoare”.


5. “Logodnica mea si cu mine am plecat in vacanta. In timp ce conduceam, a inceput sa se urce pe mine. Am fost atat de excitati, incat am tras pe dreapta, chiar pe marginea drumului. Din fericire, nu a trecut nimeni, dar teama ca am fi putut fi vazuti si prinsi ne-a dat o senzatie uimitoare”.


6. ”Catuse si iar catuse! Prietena mea mi-a facut o surpriza memorabilia: dupa ce a participat la o petrecere a burlacitelor, a luat de acolo o pereche de catuse. Apoi, cand dormeam, m-a legat de pat si m-am terzit cu ea peste mine. A fost momentul in care mi-am dat seama ca ma intalnesc cu o zeita a sexului”.

7. “Eram in baie si ma spalam pe dinti in fata oglinzii. Ea a intrat peste mine complet goala si s-a asezat pe marginea de la cada. Fara un cuvant, mi-a dat jos boxerii si m-a tras spre ea. Am facut sex pe loc, acolo, si a fost cea ma intensa partida de sex din viata mea. Mult timp dupa aceea, de cate ori ma spalam pe dinti era imposibil sa nu ma gandesc la momentul acela”.


8. “Nu obisnuiam sa acord o prea mare atentie preludiului, insa intr-una din seri prietena mea m-a innebunit: m-a sarutat, m-a mangaiat peste tot, mi-a facut masaj, mi-a atins fiecare parte a corpului, cu exceptia penisului. Cand, in sfarsit, dupa jumatate de ora de preludiu a ajuns si acolo, n-am rezistat mai mult de 30 de scunde. Insa a fost cel mai intens orgasm pe care l-am avut vreodata”.


9. “O data, cand i-am facut sex oral prietenei mele, ea si-a deschis picioarele foarte larg, formand un V. Cand s-a declansat orgasmul, am simtit cum ii tremurau coapsele si am primit confirmarea rezultatului muncii mele”.


10. “Nu pot sa uit cum intr-o noapte m-a legat la ochi, apoi s-a legat si pe ea. Nici unul nu vedeam nimic, totul se limita la atingere. Practic, nu stiam ce face, pana cand nu-i simteam gura pe penisul meu. Si pentru mine a fost o senzatie speciala s-o explorez, bucatica cu bucatica”.