Translate

marți, 29 ianuarie 2013

6 lucruri pe care poti si trebuie sa i le faci unui barbat dezbracat

6 lucruri pe care poti si trebuie sa i le faci unui barbat dezbracat. Cum sa obtii garantat o noapte fierbinte

Cu toate ca esti multumita de viata ta sexuala, simti adesea nevoia sa condimentezi putin atmosfera din dormitor si vrei sa iti surprinzi mereu iubitul cu idei inedite? Iti venim in ajutor cu sapte propuneri care te-ar putea ajuta sa il faci dependent de tine.

6 lucruri pe care poti si trebuie sa i le faci unui barbat dezbracat. Cum sa obtii garantat o noapte fierbinte

Primul pas este, bineinteles, sa il ajuti sa scape de lucrurile inutile pe care le poarta. Mai apoi, excita-l si asigura-ti un orgasm urmand ideile de mai jos:
1. Strecoara-te prin spatele lui

Barbatii adora femeile jucause, care ii iau prin surprindere si fac lucruri la care nu se asteapta. Incearca deci urmatoarea miscare: aseaza-te in spatele lui si maseaza-i penisul. Sopteste-i replici perverse la ureche si saruta-i spatele si vei vedea cum va incepe sa tremure si sa respire precipitat.
Vrei sa ramai insarcinata si nu reusesti? Vezi 5 pozitii care te vor ajuta
2. Dezbraca-te

O multime de femei sunt nesigure si refuza sa se dezbrace complet in fata iubitilor lor crezand ca acestia le vor analiza defectele, nu calitatile. Crede-ne pe cuvant, poti sa renunti la haine si sa i te arati in adevarata ta splendoare. Cand iti va vedea sanii, coapsele, soldurile, picioarele se va simti excitat si nu va putea sa isi tina mainile departe de tine.
3. Leaga-l la ochi

In momentul in care unul dintre simturile primare este inhibat, celelalte devin mai alerte, ceea ce inseamna ca va simti la intensitate dubla orice atingere, sarut, rasuflare. Dupa ce il atingi tu, lasa-l sa iti strabata corpul si sa il exploreze in tihna si mai apoi excita-l din nou cu atingeri senzuale. Daca esti mai indrazneata, foloseste-te de tot felul de instrumente inedite. De exemplu, atinge-i penisul cu un sireag de perle si vei vedea cum corpul lui va reactiona negresit la stimuli.
4. Faceti un dus senzual

Relaxati-va impreuna, lasati picaturile de apa sa va strabata corpurile si lasati-va mainile sa atinga fiecare centimetru de piele. Va puteti masa reciproc, va puteti saruta intens si, in cele din urma, va puteti bucura de o partida de sex nebun in dus.
5. Nu-l lasa sa te atinga

Fiinte instinctuale, barbatii isi doresc sa puna mana pe lucrurile care le plac. Nu-l lasa sa faca asta cu tine. Leaga-l si propune-i sa te alinte cu alte parti ale acorpului: buzele si limbile voastre va vor excita la fel de tare pe amandoi. Faceti schimb de roluri, in mod cert ii va placea.
5 pozitii sexuale recomandate in timpul sarcinii
6. Joaca dur

Este deja cunoscut faptul ca barbatilor le plac lucrurile dure, asa ca poti sa ii ciupesti sfarcurile, sa ii zgarii spatele si sa ii masezi intens pieptul, astfel incat sa simta nu doar o atingere afectuoasa, ci si una ferma, care sa ii strabata fiecare nerv.

Sursa Perfecte.Ro

3 greseli pe care le fac de obicei femeile in timpul sexului

3 greseli pe care le fac de obicei femeile in timpul sexului

3 greseli pe care le fac de obicei femeile in timpul sexului
Multe femei se simt frustrate si dezamagite atunci cand vine vorba despre sex. Si pentru asta ii invinovatesc pe partenerii lor. Ca sa vezi unde este problema, este nevoie si de putina auto-analiza.

Protv Ad
Si femeile au partea lor de vina atunci cand nu se simt satisfacute sexual. Iata cele mai frecvente 3 greseli pe care nu trebuie sa le faci in pat:
1.  Nu il lasa pe partener sa faca “toata treaba”.
Nu faci altceva decat sa stai culcata pe spate? Te multumesti doar sa-ti dai hainele jos si de restul il lasi pe el sa se ocupe? Ia tu initiativa! Poti sa gemi usor, ca sa ii dai de inteles ca te simti grozav.
2.  Nu te simti nesigura de trupul tau.
Te simti prea grasa? Crezi ca nu esti suficient de sexy? O femeie care se simte bine in pielea ei este mult mai bine vazuta de barbati. Acestora le plac femeile cu personalitate, care au incredere in calitatile lor. Daca tu te simti sexy, atunci si el te va percepe ca fiind sexy.
 3.  Te astepti ca el sa-ti citeasca gandurile.
Spune-i ce doresti! Spune-i ce-ti trece prin cap. Barbatii nu pot citi gandurile, asa ca tu trebuie sa-i spui ce iti place si ce nu. Va fi mai mult decat incantat sa iti satisfaca dorintele.
Sursa Perfecte.Ro

Cum sa cuceresti definitiv un barbat

Cum sa cuceresti definitiv un barbat. Sfaturi direct de la ei
Cum sa cuceresti definitiv un barbat. Sfaturi direct de la ei
Una din cele mai mari dileme ale unei fete care merge la primele intalniri cu un baiat de care simt ca s-ar putea indragosti este legata de ce ar trebui sa faca mai departe: sa se culci cu el intr-un interval relativ scurt sau sa fie “rationala”, sa pastreze o atitudine mai distanta, dar care totusi sa-i dea de inteles ca il place?

“Reteta succesului este urmatoarea: te culci cu el, dar daca asta se intampla la el acasa, nu ramai peste noapte. In cazul in care se intampla la ea acasa, atunci tipa trebuie sa-i spuna ca trebuie sa plece pentru ca are treaba, dar acest lucru sa nu se intample prea devreme, ci pe la 3- 4 dimineata. Asa il face sa ii manance din palma. In plus, in niciun caz nu trebuie sa-l contacteze in vreun fel a doua zi, sa astepte sa o contacteze el”, spune Radu, 29 de ani. 
9 replici super enervante ale femeilor, pe care niciun barbat nu ar vrea sa le auda

Alte greseli pe care ar trebui sa le evite fetele care vor sa cucereasca un baiat pe care abia l-au cunoscut sunt discutiile despre parinti (daca ii spui tipului ca vrei ca, atunci cand te asezi la casa ta, iti petreci concediile alaturi de rude, sansele tale de a-l cuceri ajung rapid la zero) si cele despre dorinta de a face un copil sau de a te casatori.
“Sexul prea devreme nu e o problema, pentru ca nu judec dupa acest criteriu o tipa. Insa daca a doua zi dupa ce am facut sex ma suna disperata, vrea sa ne vedem si sa vorbim in fiecare zi, tocmai si-a minimizat sansele de a ma mai vedea vreodata. Macar cateva zile, la inceput, sa pastreze putin distanta, sa-si vada de viata ei la fel ca pana atunci”, este de parere Alex, 32 de ani.
Bogdan, 27 de ani, are alta parere. “Sa nu faca sex cu mine in mai putin de o saptamana dupa ce incepem sa iesim, chiar daca insist. Prefer sa fiu tinut in suspans, altfel ma plictisesc.”
Insa nici tinutul la distanta pentru o perioada mai lunga de timp nu functioneaza prea bine, mai ales atunci cand este evident ca cei doi se plac. Pentru ca unul dintre ei ajunge sa se plictiseasca.
“Mie imi place sa ma chinui putin sa cuceresc fata, este satisfactia mai mare si asa cresc si sansele sa faci dragoste, nu sex. Din punctul meu de vedere, fata nu ar trebui sa cedeze chiar din prima, dar nici sa nu exagereze cu atitudinea de inabordabila. In plus, o bila neagra la prima intalnire ar fi sa vorbesc doar eu (nu de alta, dar am putine subiecte de discutie), iar asta m-ar determina sa nu o mai sun a doua oara”, a spus Matei, 27 de ani.
Lucrurile sunt ceva mai simple pentru alti baieti: “Pe mine m-ar cuceri o fata din prima daca bea bere cot la cot cu mine si daca ar avea simtul umorului foarte bine dezvoltat. Daca mai si mimeaza ca are pasiuni comune cu ale mele, este excelent. Un punct in plus ar primi daca mi-ar spune ca nu o deranjeaza faptul ca am o seara pe saptamana de iesit la fotbal sau la bere cu baietii”, spune Dragos, 29 de ani.
Ei bine, fetelor, lucrurile sunt foarte diferite. Dincolo de toate parerile insa, ca sa mergeti la sigur, tineti-i in suspans si dati-le ocazia sa va ravneasca. Pentru ca atunci cand veti face sex, sa aiba impresia ca au cucerit Everestul (chiar daca, de fapt, meritul nu le apartine).

Sursa Perfecte.ro

4 reguli pe care e bine sa le urmezi atunci cand iubesti

4 reguli pe care e bine să le urmezi... atunci când iubeşti!

Un cuplu stabil poate întâmpina tot felul de probleme care nu au nici un fel de legătură cu pierderea sentimentelor de iubire, chiar dacă aşa ai impresia. Află cum să menţii flacăra aprinsă!
4 reguli pe care e bine să le urmezi... atunci când iubeşti!
Nu încerca să-ţi schimbi partenerul!
Mulţi oameni care au relaţii serioase se plâng că, o dată cu trecerea timpului, acea senzaţia euforică de la început, de când s-au îndrăgostit, se cam pierde pe drum. Se pare că asta se întâmplă din două motive. Primul este că la început există o doză de mister, care stimulează curiozitatea fiecăruia dintre voi, până să ajungeţi să vă cunoaşteţi. Secretul e să încercaţi să păstraţi misterul permanent şi să nu spuneţi tot timpul chiar tot ce aveţi de gând. Micile surprize sunt mereu bine-venite.
Al doilea motiv pentru care starea de îndrăgostire îşi pierde din intensitate este că partenerii îşi pierd respectul şi obişnuinţa de a încerca să se cucerească reciproc. Dacă ştii deja că te iubeşte şi că e lângă tine, de ce să te mai străduieşti să faci impresie bună? Ei bine, asta e o mare greşeală! După cucerirea persoanei iubite, urmează etapa de păstrare a „trofeului”... altfel, pot apărea oricând alţi „cotropitori”! Aminteşte-ţi că relaţia nu va fi niciodată perfectă, dar asta nu înseamnă că nu meriţi iubire şi respect.
Nu încerca să îţi transformi partenerul pe parcursul relaţiei, în încercarea de a obţine un feeling mai intens, ci încearcă să-ţi aminteşti de senzaţia de la început. Cu ce anume te-a cucerit? Ce-ţi plăcea mai mult? Îţi mai aminteşti? Nu-i aşa că deja îl/o priveşti cu alţi ochi?

Nu îi permite să te schimbe!
Nu renunţa la ceea ce eşti tu în ideea de a-l face fericit pe cel de lângă tine. Asta ar putea fi sursa propriei tale nefericiri. E important ca persoana care te iubeşte să te placă aşa cum eşti... altfel, nu te iubeşte pe tine, ci imaginea a ceea ce îşi doreşte să fii.
Cu alte cuvinte, aleargă după o himeră! Încercarea partenerului-partenerei de a te schimba dovedşte lipsă de respect şi pune la îndoială şi adevărata natură a sentimentelor pe care le are pentru tine. Sgur, e posibil ca ceea ce se vrea a fi schimbat să reprezinte de fapt o îmbunătăţire, o evoluţie a caracterului sau personalităţii tale, şi atunci înseamnă că te iubeşte şi îţi vrea binele. Analizează bine situaţia înainte de a decide dacă încerci să te schimbi pentru tine sau... pentru plăcerea altuia!

Nu pierde romantismul!
Contrar a ceea ce cred unii oameni, romantismul nu este un fenomen care se întâmplă pur şi simplu sau nu, ci este un fenomn a cărei apariţie este favorizată de acţiunile celor doi parteneri.
Dacă la început orice gest ţi se pare romantic, după o perioadă va trebui să-ţi pui mintea la contribuţie şi să găseşti şi tu modalităţi de a-i topi inima. Se presupune că e mai uşor atunci când cunoşti bine persoana pe care vrei să o impresionezi, ştii deja ce îi place, aşa că... n-ai nici o scuză dacă doar stai şi aştepţi să se întâmple ceva drăguţ.
Degeaba e frumos afară şi te gândeşti cât de bună ar fi o îngheţată savurată... în timpul unei plimbări cu barca, de exemplu, dacă stai în casă şi aştepţi să te invite el. Mai bine ademeneşte-l la locul faptei şi de-abia apoi poţi lăsa lucrurile să curgă de la sine!
Încearcă să nu-i dai motive să-şi piardă încrederea în tine!
Chiar şi minciunile ce par nevinovate pot dăuna grav unei relaţii. Dacă tu ai impresia că ai minţit cu ceva nesemnificativ şi atunci n-are de ce să se supere, te înşeli. Tocmai faptul că nu era ceva important şi totuşi ai simţit nevoia să minţi (şi ai şi făcut-o cu uşurinţă, a se citi şiretenie) îi va da mai mult de gândit.
Dacă în cazuri lipsite de importanţă tu te ascunzi, ce se va întâmpla când va fi vorba de ceva serios? Relaţiile de durată se bazează în primul rând pe încredere, aşa că fereşte-te de capcana tentantă a minciunii. Oricât de grav ar fi ce ai făcut, o persoană care te cunoaşte, te iubeşte şi are încredere în tine te va înţelege.

Sursa AcasaTv.Ro

Cum sa cuceresti un barbat in 3 minute

Cum sa cuceresti un barbat in 3 minute


Cum sa cuceresti un barbat in 3 minute

Ai intalnit baiatul visurilor tale si nu stii cum sa procedezi pentru a-l cuceri? Fii seducatoare si cucereste-l in doi timpi si 3 miscari! Noi iti spunem cum!
Priveste-l in ochi
Cuvintele pot fi interpretate gresit, insa o privire nu minte, asa ca fii o geisha si devoreaza-i ochii cu privire lunga si plina de subinteles! Iti va intelege cu siguranta mesajul si va fi intrigat sa te cunoasca! Nu crezi? Incearca!

Zambeste-i
Evident, urmatorul pas este sa-i zambesti discret. In caz contrar, nu va mai sti cum sa-ti interpreteze privirea. Contactul vizual este foarte important, iar comunicarea, chiar si cea prin mimica si gesturi, este primul pas spre a-l cunoaste!

Flateaza-l
In primele minute dupa ce cunosti un barbat, este foarte important sa ii faci un compliment! In unele culturi, asta este chiar un semn de politete! Asa ca spune-i cat de mult iti place cravata lui, felul in care isi aranjeaza parul sau... catelusul lui! Acest lucru il va face sa inteleaga ca ti-a starnit curiozitatea, iar acest lucru nu atrage dupa sine decat o atitudinte favorabila fata de tine!

Insa fara a fi mult prea draguta
La un prim contact cu o persoana necunoscuta, ai tendinta de a-ti exagera sentimentele, iar acest lucru atrage un efect invers decat cel scontat, poate chiar ingratitudine. Asa ca evita sa ii zambesti fortat sau sa il sufoci cu o atentie exacerbata! O relatie trebuie sa fie echilibrata, chiar din primele ei minute, si nu trebuie sa oferi mai mult decat primesti.

Fii intelegatoare
Este una din principalele trasaturi pe care pun barbatii accentul si cheia spre o relatie echilibrata! Mai intai de toate, ei au nevoie de femei care sa le inteleaga starea de spirit si care sa ii lase in pace atunci cand au nevoie de acest lucru! Iar daca esti intelegatoare, el se va simti inteles si va fi...cucerit!
 
Sursa AcasaTv.Ro

Sexul te face sa arati mai tanar

Sexul te face sa arati mai tanar
Sexul nu numai ca este minunat, dar te face sa arati mai tanar. Conform unu studiu delurat pe o perioada de 10 ani, cuplurile ce fac sex de trei ori pe saptamana arata cu mai mult de 10 ani mai tinere decat cuplurile ce fac sex doar de doua ori pe saptamana. Studiul a fost realizat de neuro-psihologul David Weeks de la Spitalul Royal Edinburgh. Weeks si-a bazat descoperirile pe interviuri avute cu 3.500 de persoane cu varste intre 18 si 102 ani din Anglia, Europa si Statele Unite. Acesta declara, “La fel ca multe alte senzatii ce ne stimuleaza, sexul elibereaza numeroase substante asupra creierului, printre care si beta-endorfine, calmante naturale ce te pot scapa si de anxietate. Avantajele principale sunt circulatia imbunatatita, puterea oaselor, functionarea sistemului imunitar, precum si o proportie mai buna muschi-grasime in corp, cauzata de o ridicare a nivelului hormonului de crestere.”
Inainte sa fugi prin cluburi, pentru o sumedie de aventuri de-o noapte, Weeks puncteaza ca acest tip de sex poate chiar sa te imbatraneasca. El ne explica, “Sexul de ocazie poate dauna pastrarii tineretii prin anxietate si lipsa de securitate si siguranta. Toate aceste elemente sunt asocieate cu pierderea tineretii.” Doar relatiile sexuale regulate cu un partener pe care il iubesti te vor face sa pari mai tanar. Un motiv este ca persoanele ce sunt intr-o relatie stabila tind sa aiba mai multa grija de corpul lor si sa se mentina in forma de dragul partenerului. In mod interesant, Weeks a descoperit ca aspectul tanar al cuiva este datorat doar in proportie de 25% mostenirii genetice. Comportamentul de zi cu zi al acelei persoane determina restul de 75%. Asa ca, este momentul sa te inchizi in dormitor si sa scapi de anii adunati.

Sursa Fhm.ro

Mersul unei femei arata abilitatea de a avea orgasm

Mersul unei femei arata abilitatea de a avea orgasm

V-ati uitat vreodata la mersul unei femei si v-ati intrebat cum e in pat? Acum puteti sa multumiti acestui studiu care demonstreaza ca mersul unei femei poate arata capacitatea acesteia de a avea orgasm vaginal. Studiul a fost publicat in septembrie 2008 de Stuart Brody, profesor la Universitatea West of Scotland, in colaborare cu colegii sai belgieni.
Experimentul a fost efectuat pe 16 studente belgiene, ce au completat un chestionar foarte stufos despre viata lor sexuala de pana la acea data. Femeile au fost apoi filmate in timp ce mergeau. Patru cercetatori, ce nu cunoasteau istoria sexuala a femeilor, au studiat mersul fiecareia. Folosind o abordare sexual-functionala, cei patru au putut determina in mod corect in peste 80% dintre cazuri daca o femeie poate avea orgasm vaginal sau nu.
Oamenii de stiinta au determinat ca marimea pasilor si rotatia soldului este mai mare in cazul femeilor ce au orgasme vaginale. Brody declara: „Acest lucru poate reprezenta fluxul liber, neingradit, al energiei din picioare, prin pelvis, catre coloana vertebrala.
Exista mai multe explicatii pentru aceste descoperiri. Conform lui Bordy, „muschii pelvici blocati, care pot fi asociati cu probleme psiho-sexuale, pot fi deasemenea cei care impiedica orgasmul vaginal, precum si afecta mersul.” In plus, femeile ce sunt mai increzatoare in sexualitatea lor pot reflecta aceasta incredere si in mersul pe care il au. Brody mentioneaza, „Aceasta incredere poate fi data si de tipul relatiilor pe care femeia le-a mai avut. Asta daca luam in calcul descoperirea ca orgasmele vaginale sunt asociate cu o calitate mai buna a relatiei.”
Asa ca, precum cei de la Beatlles cantau, chiar este ceva „felul in care merge.”

Sursa  Fhm.ro

Scapa de emotii

Scapa de emotii
Vezi o femeie atractiva la bar, in cafenea, sau la o petrecere. Vrei sa te duci sa discuti cu ea... cand, dintr-o data, apare acel sentiment ciudat de nervozitate in stomac.  
Iti suna cunoscut? Majoritatea barbatilor nu au un talent „natural” atunci cand vine vorba de abordarea oricarei femei pe care o vor, in orice situatie. (Sau in niciun caz fara foarte mult curaj din partea amicului nostru alcool.) Capacitatea de a aborda o femeie cu incredere – fara sa o ingrozesti cu priviri constante in timp ce iti ridici moralul pentru a vorbi cu ea, fara sa faci cercuri in jurul ei, sau fara sa fi doar „un alt tip beat” - nu este obligatorie inainte de a incepe procesul de seducere, dar increderea si curajul de care vei da dovada vor fi cu siguranta puncte de atractie pentru ea. La InfoGive avem ceva numita „regula de trei secunde”. S-a demonstrat ca femeile raspund mult mai bine la avansurile barbatilor ce le abordeaza in 3 secunde din momentul in care s-a realizat contactul vizual. Pentru a te ajuta sa-ti formezi acest reflex (vezi o femeie atractiva... nu trec mai mult de trei secunde... faci pasi), iata cateva sfaturi simple: Nu exagera lucrurile Statul pe ganduri prea mult despre ce ar fi cuvintele perfecte cu care sa incepi discutie iti va omori sansele. Regula de trei secunde iti da doar cateva momente sa te gandesti la ce vei spune; apoi trebuie s-o iei din loc. Chiar si daca incepi cu un simplu „buna” va fi mai bine decat cea mai buna replica de agatat livrata dupa 10 minute de stat prin jurul ei. Refuzul nu este o judecata Nu trebuie sa-ti fie frica de un refuz. Daca nu este interesata, esti in aceiasi pozitie in care erai inainte de a o aborda. Tine minte, nu te poate respinge in primele 90 de secunde – nu te stie destul de bine incat sa faca asta. Nu poate decat respinge abordarea ta initiala. Incalzirea Pentru a sparge gheata, considera primele abordari ca fiind „de incalzire.” Asigura-te ca esti intr-o stare sociabila inainte de a pleca in club/bar/la petrecere. Inainte de a iesi, suna cativa prieteni. Treci prin cateva baruri inainte de a ajunge la destinatia finala. Mai presus de orice, nu lua nimic prea in serios. Cu cat iti faci viata mai distractiva, cu atat iti va fi mai usor (iar rezultatele tale se vor imbunatati). Pune intrebari Intrebarile te ajuta foarte mult sa treci peste emotiile initiale pentru ca, pana una-alta, nu incerci decat sa afli mai multe despre ea. Abordarea unei femei prin simpla punere de intrebari iti ofera o modalitate grozava de a intra in discutii mai agresive si care-ti poti aduce rezultatele scontate. Dezvolta-ti niste motivatii La fel ca atunci cand mergi la sala sau faci efort, imbunatatirea abilitatilor tale de a aborda femeile va include si unele premii sau pedepse. De exemplu, ii dai unui prieten 500 lei, iar el iti da 50 inapoi de fiecare data cand intri-n discutie cu o noua fata. Indiferent de metoda aleasa, scopul este sa te motivezi cat poti de tare in a discuta relaxat cu femeile. Cum sa te comporti intr-un grup de persoane Sa nu-ti fie frica de un grup compus din mai multe fete si baieti. Pentru a evita eventualele probleme, directioneaza-ti primele conversatii catre barbatii din grup, incepand astfel sa te imprietenesti cu ei (dar nu-i pupa in posterior). Poti discuta despre masini, sport, bautura, sau orice altceva ce pare ca un subiect natural de discutie. Daca esti destul de interesant, sigur vei atrage atentia si unei femei. Abordarea unui grup mai mare iti da automat puncte in plus in ochii ei, pentru ca ai curajul de a intra intr-un grup plin de barbati. Aproape imediat vei vedea relatiile ce s-au format in grup. Sunt cuplurii? Doar ce s-au intalnit? In functie de situatie, puteti sa inotati sau sa va inecati cu totii. 

Sursa Fhm.ro

Sperma face femeile fericite

Sperma face femeile fericite
Sperma face femeile fericite
Noi cercetari arata ca femeile ce fac sex neprotejat sunt mai putin deprimate si au sanse mai mici de a incerca sa se sinucida decat femeile ce folosesc protectie sau se abtin de la relatii sexuale. Descoperirile au fost facute de catre doctorul Gordon G. Gallup, psiholog la Universitatea de Stat din New York, dupa ce a intervievat 293 de studente. Studiul sau l-a adus la concluzia ca "sperma contine chimiale puternice, si posibil datatoare de dependenta, ce afecteaza starea de spirit." Studiul a aratat deasemenea ca "cei care nu folosesc prezervative sunt predispusi la a initia relatii sexuale si de a cauta alti parteneri imediat dupa ce relatia s-a terminat." Gallup explica acest comportament prin faptul ca femeile isi dezvolta o "dependenta chimica" fata de sperma si sunt "mai vulnerabile la efectul de ricoseu." Un motiv pentru care aceste femei sunt mai fericite este datorat hormonilor ce se regasesc in sperma, precum estrogenul si testosteronul, despre care se stie ca au ca efect ridicarea moralului, si care sunt usor absorbite de catre peretii vaginali. In plus, Gallup aminteste posibilitatea ca femeile ce fac sex neprotejat sa aiba "trasaturi de personalitate ce le fac mai putin predispuse la depresie." Gallup mentioneaza ca studiul sau este "prima incercare serioasa de a investiga efectul chimic al spermei asupra femeilor." Si, in caz ca ati uitat, contactul cu sperma prin sex oral creste sansele unei femei de a ramane insarcinata

Sursa FHM.RO

Mişcări ce fac minuni

Mişcări ce fac minuni
Mişcări ce fac minuni

Acordă atenţie corpului ei

Nimic nu este mai sexy decât să ştii că cineva nu poate să nu te atingă. Dacă nu bărbat acordă atenţie fiecărei părţi a corpului unei femei, ea se va simţi dorită, iubită şi chiar adorată. Fă o tipă să se simtă astfel, şi primeşti cam tot ce vrei în schimb. Elementul important în acest caz este ritmul. Nu te grăbi, alocă destul timp de mângâiere şi joacă, explorează. Foloseşte-ţi buzele, degetele sau chiar palma pentru a trasa un contur al corpului ei. Mângâie-i faţa şi masează-i coapsele în timp ce te înfăşori cu ele. Te poţi plimba cu degetele peste buzele ei, o poţi săruta pe obraz sau să o strângi uşor de talie. Aceste mici gesturi, cărora noi nu le dăm foarte multă importanţă, vor face o femeie să se simtă mai apropiată de tine în timpul sexului, acesta devenind mult mai bun. În principiu, o femeie vrea să ştie că eşti conştient de ea, nu doar de “calităţile” ei. De asemenea, vrea să ştie că nu te grăbeşti, iar acesta este un mod foarte bun de a i-o demonstra. Un ritm încet şi constant este drumul tău către succes, în timp ce mişcările făcute-n graba îi vor da impresia că este doar o jucărie pe care o foloseşti. Atinge-o acolo unde trebuie, când trebuie, şi-ţi va toarce-n braţe. Când e cel mai bine să pui în practică: Din nou, nu există vreun moment ce să nu fie bun. De fapt, poţi, şi chiar este recomandat, să foloseşti mişcările de mai sus cât de des poţi. Şi, dacă eşti unul dintre bărbaţii ce nu a făcut niciodată asta în trecut, efortul tău va fi apreciat de la prima încercare.

Exersează, exersează, exersează

Dacă aceste mişcări ce fac minuni ţi se par penibile sau te ruşinează, nu-ţi face griji, nu eşti singurul. Trebuie să ai încredere în faptul că nu ai ce strica. Ia-le pe rând şi nu te gândi că trebuie să-ţi iasă perfect. O femeie “normală” va fi încântată chiar şi de un efort parţial. În timp ce le pui în aplicare, fii atent la reacţiile ei, astfel, în timp, îţi vei dezvolta propriul stil şi totul ţi se va părea foarte natural. Sigur, le poţi ignora şi să te rezumi la sexul puţin peste medie, dar dacă vrei să vezi cum e să faci sex nebun, care s-o urce pe pereţi, trebuie să dezvolţi o legătura mult mai puternică, iar aceste mişcări te vor ajuta.

Mişcări ce fac minuni
Mişcări ce fac minuni

Apreciază-i efortul

Dacă vrei să lase garda jos, această mişcare va face minuni. De ce? Pentru că, pentru femei, este foarte incitant să audă cum bărbatul din patul lor îşi exteriorizează plăcerea şi dorinţa. Data viitoare când îţi oferă sex oral, transmite-i ce simţi. Îi va ridica egoul şi-i va da încrederea de a face tot ce-i trece prin minte. Nu trebuie să vorbeşti fără oprire, dar un mârâit, oftat sau geamăt la momentul oportun va fi foarte apreciat. Şi, dacă nu te simţi confortabil, sau pur şi simplu nu ţi se pare natural, simpla ta respiraţie apăsată va avea efect. Trebuie doar s-o laşi să înţeleagă că îţi place ce îţi face. Exteriorizează-te, dar nu te lăsa prea purtat de val. Dacă începi să ţipi şi să strângi din dinţi de parcă îţi taie cineva o mână, nu o vei incita, ci speria. Când e cel mai bine să pui în practică: Există numeroase poziţii în care te poţi bucura de sexul oral. Cele mai bune, pentru a aplica cele de mai sus, sunt cele în care o poţi mângâia cu uşurinţă pe faţă şi pe cap, ba chiar s-o tragi uşor de păr. Atingerea ta în timp ce îţi oferă plăcere îi va da un sentiment de siguranţă şi-i va mări încrederea că poate merge mai departe. Însă nu o ţine niciodată de ceafă dacă nu eşti sigur că-i place, nu ştii cum va interpreta acest lucru şi ce reacţii, nu tocmai plăcute, va avea. 
 
Sursa Fhm.ro

Regulile sexului anal

Regulile sexului anal
Regulile sexului anal

Nu schimba găurile

Nu-ţi băga penisul în anusul ei, apoi în altă parte, chiar dacă ai văzut această practică de zeci de ori în filmele la care te uiţi seara, singur. Există o posibilitate foarte mare să transferi bacterii ce ar provoca infecţii dacă ajung prin alte părţi. În plus, e scârbos! Da, fetelor din filmele mai sus menţionate pare să le placă, dar nu o face cu prietena ta, decât dacă îţi cere ea.

Regulile sunt cu un motiv

Da, există o grămadă de reguli pentru ceva ce ar trebui să fie distractiv, dar ele există pentru binele tău (şi al ei). Dacă îi oferi prietenei tale o experienţă anală neplăcută îţi vei distruge practic orice şansă de te mai lasă vreodată să te apropii de acea zonă. Respectă regulile pe care ţi le-am enumerat şi sigur vă veţi simţi bine.

Regulile sexului anal

Foloseşte protecţie

Ai putea crede că folosirea unui prezervativ când faci sex anal nu este necesară, doar nu ai cum s-o laşi însărcinată, nu? Transmiterea bolilor sexuale este însă mai probabilă în cazul penetrării anale faţă de cea vaginală. Pielea din jurul anusului este mai subţire şi predispusă la mici tăieturi şi rupturi, leziuni ce favorizează transmiterea BTS-urilor. Aşa că, dacă nu eşti sigur că amândoi sunteţi fideli şi perfect sănătoşi, folosirea unui prezervativ pentru sexul anal este esenţială.

Mergi în ritmul ei

Un mod sigur de a te asigura că va bucuraţi amândoi de experienţa sexuală este să o laşi pe ea să hotărască ce se întâmplă. Cât de rapid, până unde şi cât de tare merg lucrurile trebuie să fie decizia ei. Nu poţi la fel de dur sau, hai să-i spunem, entuziasmat cum eşti în cazul sexului vaginal, nu de la început. Dă-i timp să se obişnuiască luând-o încet, şi, dacă îşi spune să te opreşti, păi te opreşti imediat, sau rişti să ajungă la concluzia că sexul anal nu este pentru ea.
Sursa Fhm.ro

Cum sa agati o fata desteapta

Cum sa agati o fata desteapta
Cum sa agati o fata desteapta
Fetele destepte sunt sexy. Sunt sclipitoare, profunde si poarta intotdeauna acele rame de ochelari groase si inchise la culoare. Bine, poate generalizam putin, dar ideea este ca merita sa iti rapesti putin din timpul tau pentru a invata cum sa agati o fata desteapta. Vorbim despre tipul de fata care are ce sa povesteasca si despre tipul de femeie care se prinde la toate glumele tale; stie sa intretina o conversatie si chiar e interesata de ce se intampla in jurul ei. Daca te intrebi cum sa agati una dintre ele, probabil cunosti deja avantajele unei relatii cu o femeie ce te provoaca intelectual. Intrebarea ramane: Cum atragi femei inteligente? Desi prioritatile unei femei inteligente nu sunt atat de diferite decat cele ale unei fete normale, primele te pot pune la cateva incercari in plus in timpul actului de agatat. La inceput este posibil sa para ca nu aveti prea multe in comun. Pasiunile si hobbyurile voastre pot fi chiar diametral opuse. Aceste obstacole insa pot fi usor depasite. Tot ce are nevoie o fata desteapta sa stie este ca le poti aborda intelectual. Totul tine de cat de capabil esti sa porti o discutie cu ea.

1. Nu fii fals

Ai vazut Good Will Hunting? Daca da, tii minte scena in care Ben Affleck incearca sa o agate pe Minnie Driver la barul Harvard? Ai vazut ca incearca sa para destept si sofisticat, dar de fapt ajunge sa fie praf? Da. Nu fi tipul acela! Cand incerci sa agati o fata desteapta este foarte important ca in nicio situatie sa nu te dai ceva ce nu esti. In primul rand, probabil se va prinde imediat ca joci teatru, doar e desteapta. Apoi, incercarile tale de a o face sa vada ca ii esti egal, daca nu chiar superior intelectual nu te vor face decat sa pari nesigur pe tine. Daca chiar vrei sa stii cum sa agati o fata desteapta, este bine de tinut minte ca este in avantajul tau sa pari curios si dornic sa o cunosti decat autoritar. Daca incerci sa pari destept risti sa fi luat de prost, sau chiar mai rau, cu nasul pe sus.

2. Nu insista asupra inteligentei ei

Bine, ai inteles ca nu trebuie sa te comporti ca si cum esti un geniu neinteles, dar nici nu vrei sa pici de fraier. Evident, daca o femeie are sclipire, inteligenta si se descurca intr-o discutie o sa-ti capteze atentia. Este de inteles ca vei fi atras de ea, doar ca nu trebuie sa balesti de parca e prima si singura pe care o vezi. Chiar daca esti in limba dupa creierul ei, nu-i arata asta, nu intr-un mod evident oricum. Daca ii faci complimente de genul "Esti atat de desteapta." sau "Nu m-as fi gandit nicodata la asta", chit ca pare inofensiv, s-ar putea sa nu te puna pe tine intr-o lumina prea buna. Gandeste-te asa: Daca ii spui in mod constant unei femei cat de desteapta este, s-ar putea sa te suspecteze ca nu petreci prea mult timp inconjurat de oameni inteligenti. Nu e ceva ce iti doresti. 
 
Sursa Fhm.ro

Cum sa Cuceresti o fata

Sfaturi despre Cum sa Cuceresti o fata !

Cel mai dificil moment pentru un baiat este atunci cand incearca sa cucereasca o fata. Fetele pot fi foarte complexe atunci cand se lasa cucerite. Fiecare fata viseaza la baiatul visurilor ei, care sa aiba acel “ceva”  sa o cucereasca, sa-i puna luna la picioare si sa o duca pe culmile fericirii. Poti incerca sa ii cumperi un cadou, ceva ce stii ca ii place. Daca vrei cu adevarat sa cuceresti o fata trebuie sa fi foarte atent la ceea ce o intereseaza pe ea deoarece fiecare fata este diferita. Iata cateva lucruri de care trebuie sa tii cont atunci cand vrei sa cuceresti o fata.


Cum cuceresti fetele

 

Personalitatea

Personalitatea are cel mai important rol in cucerirea unei fete. In timp de baietii sunt interesati de o fata, in primul rand pentru aspectul exterior, fetele sunt adesea cucerite de o inima buna, un simt al umorului dezvoltat si o fire foarte optimista. Fiecare fata isi doreste sa intalneasca un baiat langa care sa se poata simti libera, sa poata fi ea insasi. Cu toate ca se spune ca fetele prefera mai mult baietii duri, nu este deloc asa, majoritatea fetelor lasandu-se cucerite de baietii care stiu sa le respecte si sa le alinte.



Castiga-i increderea
Daca esti un tip inteligent si muncitor, multumit de ceea ce faci, fetele vor putea avea incredere si se vor putea baza pe tine. Nici unei fete nu ii face placere sa aiba alaturi un partener slab, care nu are incredere in fortele proprii. O fata poate fi cucerita de un tip care este capabil sa aibe grija de el, deoarece numai asa poate avea grija de ea.


Aspectul exterior


Unele fete prefera tipul puternic, cu masa musculara bine definita, in timp ce altele prefera tipul de baiat cu parul lung sau chiar baietii slabi, cu trasaturi finute. Ideea este sa incerci sa cunosti mai bine fata pe care vrei sa o cuceresti pentru a-ti putea da seama daca esti tu cel cu care vrea sa-si petreaca timpul. Adopta stilul vestimentar care te caracterizeaza, parfumeaza-te si ai grija de aspectul tau exterior. Nu uita insa ca cel mai important lucru este sa te simti bine in pielea ta si sa ai incredere in tine!


Acorda-i atentie


Fa-o sa se simta bine in compania ta. Scoate-o la un film si plateste tu biletele, cumpara-i flori, scrie un cantec pentru ea sau scoate-o la o plimbare intr-un cadru romantic. Incearca sa o cunosti mai bine, sa aflii ceea ce ii place pentru a putea avea lucruri in comun despre care sa discutati si pe care sa le faceti impreuna. Ai grija sa nu devi prea insistent, daca sunt lucruri despre care ei nu ii face placere sau considera ca nu este momentul sa discutati. Cunoaste-o treptat pentru a lasa loc misterului si pentru a o face sa para cea mai deosebita fata.


Cunoaste-i prietenele
Iesiti impreuna cu prietenele ei. Comporta-te natural, adopta o atitudine pozitiva si incearca sa castigi increderea acestora. O prietena inseamna foarte mult pentru o fata iar parerea acesteia are un rol foarte important pentru fata pe care tu vrei sa o cuceresti. Daca si acesteia ii lasi o impresie buna despre tine, atunci esti pe drumul cel bun. Fi foarte flexibil si ai incredere in tine!

Sursa  Sfaturi.dring.ro

miercuri, 23 ianuarie 2013

5 pozitii sexuale in functie de inaltime

problemesex - sex pozitii inaltime - dreamstime.com
Inaltimea poate fi la un moment dat un obstacol atunci cand faci sex, mai ales daca diferenta dintre cei doi parteneri este substantiala. Iata cateva pozitii sexuale recomandate de specialisti sexologi pentru site-ul ivillage.com, in diferite situatii, cand barbatul este cu mult mai inalt sau dimpotriva mult mai scund decat partenera sa.

1. Pozitii sexuale pentru barbatii foarte inalti si partenere micute

Cand diferenta dintre parteneri este foarte mare, una dintre cele mai indicate pozitii este “la perete”. Aflati fata in fata, ea se ridica si isi incolaceste picioarele peste soldurile barbatului, iar mainile in jurul gatului, sprijinindu-se de perete cu spatele, in timp ce barbatul o sustine cu mainile.
Avantaje: Da senzatia de putere barbatului intrucat este o pozitie extrem de solicitanta. In aceasta pozitie, barbatul mentine erectia pentru mai mult timp intrucat sangele este folosit si de alte parti ale corpului. Orgasmul este puternic pentru ambii parteneri, avand in vedere faptul ca este o pozitie excitanta.
 

2. Pozitii sexuale pentru barbatii inalti cu partenere de inaltime medie

Atunci cand diferenta dintre cei doi parteneri este mare, dar nu foarte mare, o pozitie recomandata este femeia deasupra, dar cu spatele la barbat.
Avantaje: Sexul fara contact vizual poate fi extrem de excitant pentru ambii parteneri, lasand locul fanteziilor. Femeia are libertate de miscare, fiind la “conducere”. Barbatul are parte de o priveliste incantatoare.


3. Pozitii sexuale pentru barbatii si femeile de aceeasi inaltime

“Doggy Style” este o pozitie recomandata celor care au aceeasi inaltime. Pozitia poate varia plecand de la pozitia initiala, in genunchi, la culcati sau in picioare. Avand aceesi inaltime, bazinele vor fi la acelasi nivel, deci nu ar trebui sa va incomodeze deloc.
Avantaje: este o pozitie excitanta, animalica. Barbatul este “la putere”, iar femeia poate juca rolul “victimei”. De asemenea, pentru barbat privelistea este extrem de incitanta, iar mainile lui, fiind libere, se pot juca pe oriunde pe corpul femeii, in special in zona clitoridiana.



4. Pozitii sexuale pentru barbati scunzi si partenere inalte

Femeia deasupra este pozitia ideala in cazul in care diferenta de inaltime este mare intre parteneri, insa barbatul este mult mai scund decat femeia. Puteti incerca orice versiuni ale aceste pozitii, in pat sau pe scaun, barbatul intins sau in sezut.
 Avantaje: pozitia stimuleaza punctul G, iar pentru asta femeia ar trebui sa se aplece putin spre spate, prilej cu care barbatul are acces la zona clitoridiana pentru o stimulare suplimentara. In plus, mainile barbatului sunt libere, astfel incat se poate plimba cu ele in voie pe corpul femeii.

9 sfaturi despre relatia de cuplu de la cine te astepti mai putin

problemesex - relatii cuplu - stockfreeimages.com
De obicei, oamenii primesc sfaturi despre relatiile de cuplu de la prieteni, reviste pentru barbati/femei, site-urilor (ei da ca acesta) si, chiar daca nu vor, de la propriile familii. Dar daca cele mai bune sfaturi le-ar primi de la persoane pe care abia le cunosc? Glo.msm.com a intrebat oameni de pe strada, inclusiv un taximetrist, un copil de 7 ani si chiar un avocat specializat in divorturi ce cred ei despre dragoste si relatiile de cuplu.

Iata cele mai inspirate raspunsuri. Si n-ar trebui sa le ocolesti:
1. „Fetele ar trebui sa se casatoreasca in jurul varstei de 27-28 de ani. N-ar trebui sa se marite cu primul lor iubit. Ar trebui sa astepte o vreme De ce 27 sau 28 de ani? Pentru ca la 19-20 nu esti la varsta perfecta”, considera Sarai, o fetita de 7 ani care vrea sa devina scriitoare.
2. „Si-a iubit copii, insa pe mine m-a iubit si mai mult”, s-a confesat bunicuta Doris, in legatura cu sotul de 61 de ani. (Impreuna au avut 3 copii, 5 nepoti si un stranepot). „Intotdeauna mi-a incurajat visele. Acum ca el nu mai este, inca am propria identitate ca artist si ca persoana. Supravietuitorii sunt acei oameni care nu-si pierd identitatea ca persoane indiferent de cat il iubesc pe celalalt.”
3. „Sa fii in stare sa-ti iei inima in dinti si sa te analizezi cu obiectivitate, respect, demnitate si gratie este clar un succes personal. Ce trebuie sa faca o femeie pentru a nu intra in biroul meu? Sa observe cu atentie comportamentul barbatului inca de la primele intalniri. Modul in care ii trateaza pe ceilalti va fi modul in care te va trata pe tine”, considera Sean, avocat specializat in divorturi. El crede ca este important sa se respecte angajamentul casatoriei, insa la fel de important este si sa admiti la timp sfarsitul unei relatii care nu functioneaza.
4. Ca o persoana care lucreaza mult cu oamenii si pentru oameni, Heidi, actrita ambulanta, a observat o multime de cupluri. Iar concluzia la care a ajuns este ca dragostea adevarata este tacuta, linistita. „Acel cuplu pare format dintr-o singura persoana. Se tin de mana in mod natural, se vede bine ca nu joaca teatru”, spune Heidi.
5. Kenneth este animator si si-a crescut singur cei doi copii de 17 si respectiv 23 de ani. El sustine ca isi poate da seama dupa numai o saptamana daca o relatie are sanse de succes datorita celui de-al 6 simt. Cand stie insa, daca o relatie se afla la final? „De obicei, femeia este cea care rupe relatia. Din experienta proprie, femeia este cea care spune ca totul s-a terminat si care imediat paraseste corabia.”
6. Prin prisma meseriei, Karen, vanzatoare de flori, a invatat cum se manifesta barbatii care sunt cu adevarat indragostiti: „Nu intreaba niciodata cat costa”. In ceea ce priveste viata personala, Karen considera ca o femeie n-ar trebui sa se mute cu un barbat decat dupa ce s-au casatorit. „Este ca si in cazul inghetatei – este primul aliment pe care vrei sa-l mananci dupa ce te-ai intors de la cumparaturi, insa daca mai astepti putin gustul va fi mult mai grozav.”
7. Desi are o diploma de inginer, Idir lucreaza ca taximetrist pentru a-si putea intretine familia, o sotie si doi copii mici. „Ai nevoie de bani pentru a avea o viata frumoasa”, spune el. Cat despre o casnicie de succes, Idir crede ca secretul este sa impartasesti aceleasi interese si dorinte.
8. „Ca baiat este responsabilitatea ta sa faci cinste la prima intalnire. Chiar daca mai tarziu este ok sa imparti nota de plata, la prima intalnire trebuie ca barbatul trebuie sa fie generos, atat pentru a-si impresiona partenera, cat si pentru a o face sa se simta confortabil” – Brendan, adolescent

9. „Se intampla uneori ca in preajma unui barbat care te trateaza bine sa ai un sentiment ciudat. Si chiar daca la prima vedere nu ai nimic sa-i reprosezi este bine sa-ti asculti intuitia si sa faci un pas inapoi”, crede Cassie, instructor de fitness.

Cele mai tari 10 “miscari” in pat

problemesex - cele mai tari 10 miscari in pat
Pentru barbati, sexul e ca pizza: chiar si atunci cand nu e deloc grozav, tot e bun. Dincolo de asta, insa, orice tip detine o amintire memorabila, care se detaseaza net de toate celelalte si care i-a ramas in minte pe viata. Iata cele mai tari 10 miscari in pat, potrivit unui sondaj lansat de revista Cosmopolitan.


1. “In timp ce faceam sex, exact cand eram pe punctul de a ejacula, am simtit cum isi contracta muschii vaginali si si-i relaxeaza, pe rand, ca si cand ar fi vrut sa “stoarca” si ultima picatura din mine. A fost cel mai intens orgasm pe care l-am avut vreodata”.


2. “Desi poate parea un cliseu, o data, de Craciun, prietena mea a venit la mine complet goala, doar cu o funda rosie in jurul taliei. Apoi mi-a propus sa facem sex pe la spate. Am folosit funda din jurul taliei ca s-o manevrez exact asa cum voiam. A fost cel mai frumos cadou de Craciun pe care l-am primit vreodata”.


3. “In timp ce eu stateam in picioare, ea s-a intins in pat, dar cu capul in afara marginii patului, si mi-a facut un sex oral memorabil. A fost cea mai tare scena porno pe care am trait-o vreodata”.


4. ”In timp ce era deasupra mea, s-a sprijinit cu mainile pe perete, apoi s-a ridicat pana cand a ramas penetrata doar de varful penisului meu si a inceput sa se invarta in cercuri. A fost o senzatie uimitoare”.


5. “Logodnica mea si cu mine am plecat in vacanta. In timp ce conduceam, a inceput sa se urce pe mine. Am fost atat de excitati, incat am tras pe dreapta, chiar pe marginea drumului. Din fericire, nu a trecut nimeni, dar teama ca am fi putut fi vazuti si prinsi ne-a dat o senzatie uimitoare”.


6. ”Catuse si iar catuse! Prietena mea mi-a facut o surpriza memorabilia: dupa ce a participat la o petrecere a burlacitelor, a luat de acolo o pereche de catuse. Apoi, cand dormeam, m-a legat de pat si m-am terzit cu ea peste mine. A fost momentul in care mi-am dat seama ca ma intalnesc cu o zeita a sexului”.

7. “Eram in baie si ma spalam pe dinti in fata oglinzii. Ea a intrat peste mine complet goala si s-a asezat pe marginea de la cada. Fara un cuvant, mi-a dat jos boxerii si m-a tras spre ea. Am facut sex pe loc, acolo, si a fost cea ma intensa partida de sex din viata mea. Mult timp dupa aceea, de cate ori ma spalam pe dinti era imposibil sa nu ma gandesc la momentul acela”.


8. “Nu obisnuiam sa acord o prea mare atentie preludiului, insa intr-una din seri prietena mea m-a innebunit: m-a sarutat, m-a mangaiat peste tot, mi-a facut masaj, mi-a atins fiecare parte a corpului, cu exceptia penisului. Cand, in sfarsit, dupa jumatate de ora de preludiu a ajuns si acolo, n-am rezistat mai mult de 30 de scunde. Insa a fost cel mai intens orgasm pe care l-am avut vreodata”.


9. “O data, cand i-am facut sex oral prietenei mele, ea si-a deschis picioarele foarte larg, formand un V. Cand s-a declansat orgasmul, am simtit cum ii tremurau coapsele si am primit confirmarea rezultatului muncii mele”.


10. “Nu pot sa uit cum intr-o noapte m-a legat la ochi, apoi s-a legat si pe ea. Nici unul nu vedeam nimic, totul se limita la atingere. Practic, nu stiam ce face, pana cand nu-i simteam gura pe penisul meu. Si pentru mine a fost o senzatie speciala s-o explorez, bucatica cu bucatica”.


marți, 22 ianuarie 2013

5 promisiuni sexuale pe care ar trebui sa si le faca o fata cuminte

problemesex - promisiuni sex - stockfreeimages.com
Daca, de obicei, esti o fata cuminte in dormitor, e timpul sa-ti faci cateva promisiuni, acum la inceput de an, care sa mai condimenteze putin viata sexuala. Chiar si daca nu faci parte din categoria fetelor cuminti, mereu este loc de mai bine.

Iata 5 promisiuni sexuale pe care n-ar fi rau sa le aplici in noul an, recomandate de experti sexologi.

 

1. Anul asta voi spune ce vreau

Comunicarea este un element cheie al vietii sexual, asa ca n-ar fi rau sa incerci sa verbalizezi mai des ceea ce vrei. Ce fantezii ai, ce ti-ar placea, ce nu ti-a placut. Asuma-ti responsabilitatea, fii deschisa si bucura-te de placere. (Emily Morse, expert sex si relatii).


2. Anul asta ma voi gandi la sex cand fac sex

Este destul de usor sa-ti zboare mintea in alta parte, iar in dormitor, acest tip de ganduri duce la diminuarea libidoului. Concentreaza-te la partenerul tau si la ceea ce fac corpurile voastre si mai putin la rapoartele pe care trebuie sa le predai la birou, ce gatesti maine la micul dejun sau ce gandeste iubitul tau in timp ce faceti sex. Mai mult ca sigur el isi va da seama ca esti cu mintea in alta parte, iar acest lucru va duce la starnirea unor sentimente de nesiguranta si din partea lui. Rezultatul poate fi destramarea relatiei de cuplu. (Jodi Lipper, coautoarea cartii “Cum sa iubesti ca o femeie focoasa”).


3. Anul asta voi fi sexy

Nu poti iubi pe cineva daca nu te iubesti pe tine. Nu te poti bucura de sex impreuna cu cineva, daca nu esti multumita de tine. Fa-ti ceva care pentru tine inseamna sexy. Poate fi epilat Brazilian, lenjerie intima sexy, o jucarie sexuala, o noua tunsoare, un nou stil de machiaj sau manichiura. Daca tu te vei considera sexy, si ceilalti te vor privi la fel. Inainte de a pasi spre dormitor spune-ti: “Sunt sexy si puternica si am un corp minunat, iar iubitul meu este norocos ca are privilegiul sa ma vada in constumul Evei!”. Nu stinge lumina si nu-ti lega partenerul la ochi ca sa nu te vada. Daca vrea sa faca sex cu tine inseamna ca este atras, indiferent ce crezi tu despre tine. Asa ca bucura-te de moment, ce poate fi mai sexy de atat?! (Jodi Lipper)


4. Anul asta voi fi sefa

Asta nu inseamna ca iti vei izbi iubitul de perete imediat ce intri pe usa, insa nici nu trebuie sa te confunzi cu o papusa gonflabila. E nevoie de doi pentru un tango si, deci, nu numai de barbat depinde cat de stralucita este partida de sex. Trebuie sa te implici si tu. Preia si tu fraiele si arata-i iubitului “calea cea buna”. (Jodi Lipper)


5. Anul asta voi extinde preludiul
Expresia “Ce dai, aia primesti” ti se poate parea un cliseu. Dar nu e deloc, mai ales cand vina vorba despre sex. Daca vrei sa te bucuri din plin de sex alaturi de iubitul tau nu uita trei elemente-cheie: flirt, atatare, preludiu. Dezbracati-va reciproc, dezmierdati-va, faceti dus impreuna, imbratisati-va, sarutati-va. Femeile au nevoie de ceva mai mult timp pentru a se “incinge”, asa ca nu trebuie decat sa-i spui si sa-ti arati iubitului tau ceea ce vrei cu adevarat. (Emily Morse)

6 pozitii pe care nu le-ai incercat inca

http://www.dreamstime.com/-image21950915
Cand cuplurile inteleg ca nu stiu totul despre sex si ca mai au cate ceva de invatat, atunci se gandesc ca ar trebui sa incerce pozitii noi. Este, in acelasi timp, usor, dar si un pic ingrijorator: „Oare imi pot ridica picioarele asa de sus?”, „Daca ii rup spatele in timp ce suntem in pozitia aia?” sau „N-o fi dureros sa incercam chestia aia?”. Este normal sa-ti pui semne de intrebare in momentul in care incerci lucruri noi. Insa acestea nu trebuie sa te opreasca sa mergi mai departe in a descoperi totul despre sex. Gandeste-te ca, daca o persoana nu-si invinge frica de a intra in apa, n-o sa invete in veci sa inoate. In plus, cand vorbim despre pozitii noi, de cele mai multe e vorba de mici rasuciri ale corpului care sa-ti permita miscari mai ample. Iata cateva sfaturi pe care specialistii site-ului redbookmag.com le au pentru cuplurile in care monotonia sexuala este la ordinea zilei. Revigoreaza-ti relatia apeland la aceste pozitii menite sa te scoata din rutina care s-a instalat in viata ta de cuplu.


Totul despre sex – pozitia #1: Golden Gate

Iti place pozitia misionarului? Iata ce trebuie sa schimbi: ridica picioarele partenerei astfel incat sa se sprijine pe umarii tai, iar genunchii sa fie de-o parte si alta a capului tau (nu e asa de greu precum pare). Sau indoaie genunchii partenerei, iar picioarele sale sa-ti cuprinda pieptul. Nu necesita nici un efort nici din partea ta, nici a partenerei, insa ambii veti cunoaste senzatii noi.
 

Totul despre sex – pozitia #2: Autostrada

Esti in pozitia misionarului. Iata ce trebuie sa schimbi: partenera strange picioarele pe cand tu le departezi astfel incat sa-i cuprinzi coapsele. Datorita pozitiei, amandoi veti trai senzatii intense.


Totul despre sex – pozitia #3: Cocostarcul

Tot pozitia misionarului? Iata ce trebuie sa schimbi: femeia ridica un picior si-l sprijina de pieptul barbatului, in vreme ce celalalt picior este intins pe pat. Aceasta pozitie are doua avantaje: este usor de practicat, plus ca lasa loc si pentru stimularea manuala a partenerei.


Totul despre sex – pozitia #4: Pisica nebuna

Nu te-ai plictisit de pozitia misionarului? Iata ce trebuie sa schimbi: femeia se lipeste pentru cateva clipe de partener astfel incat miscarile de du-te vino se modifica intrucat cei doi parteneri sunt strans imbratisati. Pozitia a fost inventata de sexologul Edward Eichel care a observat ca, in pozitia misionarului, clitorisul nu este suficient de stimulat.


Totul despre sex – pozitia #5: Arcul
Iti place ca partenera sa fie deasupra? Iata ce trebuie sa schimbi: femeia trebuie sa-ti cuprinda coapsele cu picioarele si sa-si arcuiasca spatele. Aceasta pozitie va creste presiunea pe zona clitorisului ceea ce va produce un orgasm rapid partenerei.


Totul despre sex – pozitia #6: Tigroaica la atac
Iti place pozitia pe la spate? Iata ce trebuie sa schimbi: Aceasta este deja una dintre cele mai erotice pozitii, insa i-ati putea creste intensitatea daca partenera in loc sa se sprijine in maini, ridica bazinul si sprijina pieptul de pat. Odata incercata aceasta pozitie veti dori s-o includeti in arsenalul vostru pentru totdeauna datorita senzatiilor puternice.

5 lucruri pe care nu le stiai despre orgasm

problemesex.ro - orgasme
Cu totii stim ca orgasmul e o treaba cat se poate de placuta, fara dubii. Dar exista alte lucruri pe care nu, poate, nu le stiai despre orgasm. Iata 5 dintre ele, potrivit Thefrisky.com.

1. Orgasmul face bine sanilor

Pentru ca orgasmele elibereaza oxitocina, adica hormonul care te face sa te simti in al noualea cer si sa crezi ca esti indragostita de tipul pe care il cunosti de doar 5 zile, ei bine, fix acel hormon reduce considerabil sansele aparitiei celulelor care duc la formarea cancerului mamar. Asa ca lupta-te sa obtii cat mai multe orgasme, fiindca faci o treaba buna pentru sanatatea propriului corp.
 

2. Orgasmul te scapa de sughit

Dr. Francizs Fesmire de la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Tennessee a descoperit intr-un mod cu totul accidental ca orgasmul opreste complet sughitul. Un pacient s-a prezentat la camera de garda a spitalului pentru ca sughita de 30 de ori pe minut, iar aceasta situatie dura deja de 72 de ore. S-au incercat mai multe metode de a opri sughitul, insa singura care a functionat a fost introducerea unui deget in anus si stimularea zonei pentru atingerea orgasmului.


3. Orgasmul alunga orice fel de durere

Tot datorita oxitocinei eliberate in organism, orice durere ai avea, ea va disparea dupa orgasm. Dupa aproximativ 10 minute, oxitocina actioneaza la nivelul centrilor nervosi si face sa dispara orice urma de durere, inhiband-o.


4. Orgasmele sunt ca vinul

O data cu trecerea timpului, ele devin din ce in ce mai placute si savuroase. Ok, sunt minunate si la 30 de ani, si la 40, dar placerea creste si mai mult dupa varsta de 40 de ani, cel putin asa afirma specialistii sexologi. Procentajul femeilor care afirma prezenta orgasmului creste cu cate 10 procente de la 18 spre 50 de ani.


5. Orgasmul tine de mostenirea genetica
Daca ti-e greu sa ajungi la orgasm, nu da vina pe vibratorul tau sau pe vreun partener. Se pare ca parintii tai au mare legatura cu treaba asta. Bineinteles, intra in calcul multi alti factori psihologici, sociali sau emotionali. Dar expertii sustin ca 45% dintre femei depind de factorii genetici in obtinerea orgasmului.

Intalniri pe net. 7 lucruri la care sa fii atent

problemesex - Intalniri pe net. 7 lucruri la care sa fii atent - freedigitalphotos_net
Intalnirile pe net sunt asemanatoare shoping-ului pe net: desi crezi ca stii la ce sa te astepti cand il/o intalnesti pentru prima oara, surprizele nu sunt deloc putine. Si nu intotdeauna sunt placate, dimpotriva. Asa ca mai bine iti faci temele de acasa si vei fi mult mai bine pregatit/a pentru ceea ce urmeaza.
Iata care sunt lucrurile pe care este bine sa le cauti in profilul lui/ei astfel incat sa nu te intalnesti cu persoana nepotrivita:


1. Este interesat/a in mod excesiv de modul in care arati

Sigur, toti oamenii doresc sa gaseasca pe cineva de care sa fie atrasi, insa unele persoane exagereaza din acest punct de vedere. Fii atent/a la barbatii/femeile care isi cauta jumatatea care sa fie „sexy”, „tare”, „atragato(a)re”, „hot” sau alte adjective de genul acesta. Daca acestor persoane nu pare sa le pese prea mult de personalitatea si caracterul posibililor parteneri, atunci isi doresc un trofeu cu care sa se mandreasca, o/un femeie/barbat lipsit de substanta.


2. Nu spun ce au de oferit

Profilul unui/unei barbat/femei n-ar trebui sa contina doar ceea ce el/ea doreste de la un posibil/a partener/a, ar trebui sa spuna si ceea ce el/ea aduce intr-o relatie. Fara a fi arogant/a sau superficial/a ar trebui sa poata explica de ce este o partida buna. Spre exemplu, s-ar putea promova drept un tip/a dragut/a, loial/a si ca si-ar dori pe cineva pentru o relatie. Daca nu spune nimic despre el/ea atunci s-ar putea sa creara foarte multe si sa ofere prea putine.


3. Pare ca este o persoana care vrea sa detina controlul

Daca foloseste cuvinte de genul „trebuie sa ai/fii” sau „nu voi permite sa” in detaliile despre cum ar trebui sa fie partenerul/a ar fi bine sa-l scoti din lista ta de posibile intalniri. Acest/a barbat/femeie isi doreste pe cineva care sa faca doar ce vrea el/ea, cand vrea el/ea.


4. Are pasiuni plictisitoare

Nu e neaparat rau sa fii plictisitor, multe persoane „neinteresante” sunt chiar dragute, insa ar trebui sa te astepti ca persoana pe care o vei intalni sa nu fie tocmai ce-ti doresti. Cand printre pasiunile posibilului/ei partener/a se numara filmele si luarea cinei in oras, este clar ca nu are nici o pasiune originala sau interesanta. Daca insa printre pasiunile sale se regasesc, bucataria indiana, vinul sau istoria, vei sti daca aveti pasiuni comune. Iar intalnirea voastra ar putea fi extraordinara, cel putin veti avea despre ce sa vorbiti.


5. Ofera indicii sexuale in propriul profil
Unii barbati si unele femei intra pe site-urile de matrimoniale pentru a se distra sau din plictiseala. Nu este nimic rau in asta si nimeni n-ar trebui judecat pentru acest mod de petrecere a timpului. Insa daca scopul tau este sa-ti gasesti jumatatea, ai grija la barbatii/femeile in ale caroror profile vezi ca sunt in cautarea unei persoane „bun/a la pat” sau „lipsit/a de inhibitii”.

6. Profilul sau contine o multime de clisee
Cand un barbat/femeie spune ca are „inima tanara”, „corp ca la 25 de ani”, „vad mereu partea plina a paharului”, poti paria ca de fapt este exact invers.
Daca chiar este asa atunci nu va simti nevoia sa le proclame.


7. Ofera detalii despre relatiile trecute
Un barbat sau femeie care ofera detalii despre relatiile trecute poate fi vazut ca un fanfaron care vine la prima intalnire impreuna cu ex-ul. Aceasta este un semn ca nu a depasit total ceea ce s-a intamplat in trecut si, in acelasi timp, dezvaluie modul in care vede el/ea femeile/barbatii in general.
Si daca vorbeste de rau fostul/a partener/a atunci este clar ca nu are niciun respect pentru ce s-a intamplat in trecut si nici nu s-a maturizat inca.

10 mituri despre fertilitate

problemesex-relatii si sex, sex, relatii sexuale
Conform unui studiu recent publicat de site-ul www.thefrisky.com , femeile tinere subestimeaza posibilitatile de a ramane insarcinate, in timp ce femeile intre 30 si 40 de ani, si le supraestimeaza.
De fapt, circula o multitudine de mituri despre fertilitate, cu tot ce presupune ea si posibilitatea de a ramane insarcinata. Iata un top 10 al acestor mituri:

1. Daca faci sex in fiecare zi, cresc sansele sa ramai gravida

In nici un caz sexul zilnic nu creste sansele sa ramai insarcinata. Ca sa obtii o sarcina, trebuie sa faci sex exact in perioada de ovulatie, adica intre a 11-a zi si a 17-a zi intre cicluri. E suficient sa tii un calendar care sa-ti dea o idee despre cat de regulat e ciclul tau si sa respecti perioadele de ovulatie. Ca sa nu mai vorbim ca in zilele noastre exista pe net tot felul de aplicatii care-ti calculeaza perioada de ovulatie.

2. Daca stai cu picioarele in sus dupa contact sexual, sperma se duce sigur acolo unde trebuie si ramai mai usor gravida

O groaza de femei se apuca de exhibitionism si stau cu picioarele in sus pana le vine rau. Si desi din punct de vedere intelectual si logic realizeaza ca e o absurditate, tot spera ca asa sperma cea pretioasa merge toata la tinta. Un mit, caci si daca se scurge afara cea mai mare parte a ei, tot raman o multime de “inotatori” programati natural sa ajunga exact la locul mult vizat.
 

3. Nu ramai gravida pe perioada ciclului

Din nou vorbim de un mit. Tot exista sansa sa ramai insarcinata, fiindca spermatozoizii sunt in viata timp de 5 sau 6 zile, si deci, pot supravietui pana la ovulatie.

4. Orgasmul faciliteaza sarcina

Cu toate ca e putin probabil sa-l mai traiesti, daca ajungi sa faci sex cu strictetea unui scop bine definit, cum ar fi sarcina, care, de obicei, omoara toata pasiunea, totusi e bine sa stii ca orgasmul, prin contractile sale, da o mana de ajutor supermatozoizilor si-i impinge mai viguros catre trompele uterine, insa din acel loc, mai departe, performanta spermatozoizilor nu mai are legatura cu orgasmul tau, ci e doar treaba lor.

5. Cofeina reduce sansele sa ramai gravida
Asa o fi, daca sunt probleme legate de fertilitate. Dar adevarul e ca sunt femei care beau 2 litri de cafea pe zi si raman insarcinate cat ai zice “peste”. Totul e relativ si consumul oricarui aliment sau lichid e bine sa fie moderat, dincolo de orice alta dorinta colaterala.

6. Alcoolul creste sansele unei sarcini
Pai, daca ne facem socoteala ca alcoolul e un dezinhibator puternic si ca duce la dezlantuirea in partidele de sex, da, normal ca sansele de a ramane gravida cresc, prin simplul motiv ca faci mai des sex, motivatia fiind de un paharel la bord. Dar daca bei mult si frecvent, alcoolul isi spune cuvantul asupra fertilitatii, pentru ca reduce capacitatea organismului de a absoarbe zincul, un nutrient vital pentru sperma.

7. Daca inghiti sperma, creste fertilitatea
Un studiu recent publicat chiar anul trecut a dovedit ca sperma e un antidepresiv minunat. Superb! Sa aruncam la cos toate antidepresivele de la farmacie si sa trecem la treaba! Insa asta n-are legatura cu faptul ca inghititul de sperma nu te ajuta absolut deloc in a-ti creste sansele de a ramane insarcinata. E mit pur.

8. Consumul de cartofi dulci creste fetilitatea
Ma rog… se prea poate, doar ca ramane sa se mai si dovedeasca chestia asta. E adevarat ca s-a facut o corelatie intre idei pe un esantion care provenea dintr-un trib african ce consuma o cantitate mare de cartofi dulci, iar natalitatea era crescuta. Totusi… coincidenta e relativ suspecta.

9. Pilulele anticonceptionale actioneaza mult timp si dupa ce te opresti si nu le mai iei
Nimic mai fals. Sa fim seriosi, la putin timp dupa ce nu mai iei tratamentul anticonceptional, incepe ovulatia. Si oricum asta e o regula general valabila pentru orice metoda contraceptiva, cu exceptia celor chirugicale, care pot fi si definitive. Iar studiile vin in sprijinul afirmatiilor de mai sus: 80% dintre femeile care opresc tratamentul anticonceptional raman imediat gravide.

10. E doar o idee fixa din capul tau
Asa o sa auzi multa lume spunandu-ti, o data ce te plangi celor din jur ca vrei sa ramai gravida si nu poti: relaxeaza-te, e doar in capul tau totul, o sa vezi ca daca renunti la incrancenare, ramai imediat insarcinata etc etc. Nu. A ramane insarcinata tine de chestiuni cat se poate de concrete si tratabile, acolo unde sunt probleme de tratat, si nu de relaxare. Din fericire, cele 10 puncte pe care le-am parcurs, pot ajuta si te pot face sa realizezi cat mai repede acest adevar.

Descifrează limbajul ei în timpul sexului!

problemesex- sex - freedigitalphotos.net
Bărbaţii şi-au dorit mereu să ştie care sunt mesajele transmise de femei în timpul sexului. Să descifreze ceea ce ea doreşte în timpul sexului este ca şi cum s-ar descoperi misterul Sfinxului, doar că este puţin mai dificil. Mai ales dacă ne gândim la faptul că un studiu realizat de către Universitatea Johns Hopkins a scos la iveală faptul că femeile însele au dificultăţi în a-şi exprima dorinţele şi multe dintre ele nu-şi recunosc nici propriile emoţii sexuale.
Minunat, nu-i aşa? Dacă nici măcar ea nu-şi cunoaşte emoţiile sexuale, ai putea oare să afli tu ce-şi doreşte de fapt? Răspunsul este da.
Foloseşte acest ghid pentru a descifra ceea ce doreşte ea în timpul sexului.



Ea spune în timpul sexului: „Nu te opri”

Tu gândeşti: „Se simte minunat; ar trebui să mă mişc din ce în ce mai repede”.
Ce-ţi transmite ea: „Continuă să faci acelaşi lucru. Nu schimba absolut nimic”.

„Când o femeie spune <<Nu te opri!>>, ea îţi transmite că nu trebuie să modifici nimic din ceea ce faci”, a spus doctorul Pepper Schwartz, profesor la Universitatea din Washington. Punctele de plăcere feminine sunt foarte clare. Iar dacă tu îţi modifici, chiar şi puţin, poziţia, soţia ta poate rata orgasmul, a subliniat doctorul Pepper Schwartz.




Când ea nu spune nimic în timpul sexului

Tu gândeşti: „Nu-i place”.
Ce-ţi transmite ea: „Sunt pe cale de-a avea orgasm”.

Este adevărat că unele femei se manifestă zgomotos atunci când au orgasm, însă altele îşi ţin respiraţia şi devin tăcute înainte de orgasm. „Mulţi bărbaţi consideră că un asemenea comportament înseamnă că femeia nu se bucură de partida de amor. Însă dacă schimbi ceea ce faci, îi poţi opri orgasmul. Este bine să reţii că nu toate femeile reacţionează la fel. Iar dacă nu eşti sigur cu ce se întâmplă mai bine întreabă”, a spus Schwartz.



Ea spune: „În ultima vreme mă masturbez mai des”

Tu gândeşti: „Sexul cu mine nu-i este de ajuns”.
Ce-ţi transmite ea: „Mă faci să-mi doresc mai multe partide de amor”.

Un studiu realizat de către Institutul Kinsey a descoperit că femeile cu cât au parte de mai mult sex cu atât îşi doresc mai mult. Vestea bună este că dacă faci des dragoste cu soţia ta, cu atât mai mult o să-şi dorească şi mai mult amor, iar asta o poate face să apeleze la masturbare când tu nu eşti prin preajmă. „Masturbarea îi face atât pe bărbaţi cât şi pe femei mai atenţi la ceea ce îşi doresc din punct de vedere sexual. Şi cu cât îşi provoacă mai multă plăcere de una singură, cu atât mai mult îi va creşte încrederea şi îndrăzneala atunci când se află cu tine în pat”, a încheiat doctorul Pepper Schwartz.

Asteptam pareri pro-contra.
Va multumim!

9 statistici surprinzatoare despre sex

problemesex - statistici sex
Lumea a fost dintotdeauna interesata sa afle cat mai multe despre sex. Poate aceasta este si explicatia nenumaratelor statistici despre sex. Iar cifrele rezultate in urma unor astfel de statistici, teste si chestionare sunt de-a dreptul surprinzatoare, dar si folositoare pentru ca-i ajuta pe specialisti sa stabileasca tendinte si sa faca previziuni in ceea ce priveste sanatatea populatiei. Iata, deci, cateva cifre statistice surprinzatoare despre sex:
 

Despre sex # 1: Jumatate din populatia activa sexual a fost purtatoare a virusului papiloma

HPV, human papillomavirus, este cauza aparitiei verucilor (negi) inclusiv in zona genitala. Jumatate din populatia activa sexual, atat barbati cat si femei, au fost infestati, la un moment dat, cu HPV. In functie de organismul persoanei infestate, HPV poate fi inofensiv, sistemul imunitar anihilandu-l, fie poate declansa cancer de col uterin sau alte forme de cancer. (Centrul de prevenire si control al bolilor, SUA)


Despre sex # 2: Peste 60% dintre femei au lucrat in timp ce erau insarcinate

Doua treimi dintre femeile care au avut un copil in perioada 2001 – 2003 au muncit in timp ce erau insarcinate, iar 80% dintre ele au fost la birou chiar si cu o luna sau mai putin inainte de nastere. Comparati asta cu anii 1961 – 1965 cand 44% dintre femei au fost munca in timpul sarcinii (35% dintre ele au continuat sa munceasca pana in ultima luna sau chiar mai putin). (U.S. Census)

 

Despre sex # 3: Numarul partenerilor

Potrivit unui sondaj de opinie realizat printre adulti cu varste cuprinse intre 20 si 59 de ani, o femeie are o medie de 4 iubiti de-a lungul vietii sale. Barbatii, in schimb, au facut sex cu 7 femei. (Centrul National de Statistica in domeniul Sanatatii, SUA)

Despre sex # 4: 75% dintre barbati au avut intotdeauna orgasm

In timp ce 75% dintre barbati au spus ca au avut mereu orgasm in timpul partidelor sexuale, numai 29% dintre femei au marturisit acelasi lucru. (Studiul National pentru Sanatate si Viata sociala, SUA)


Despre sex # 5: Casatoriti insa fiecare cu patul sau
Aproximativ 1 din 10 cupluri casatorite, cu alte cuvinte, 12 %, au spus ca dorm singuri. (National Sleep Foundation, SUA)


Despre sex # 6: Cand ti-ai pierdut virginitatea…
Media de varsta la care barbatii isi pierd virginitatea este de 16,9 ani; femeile isi incep viata sexuala in medie la 17,4 ani. Un nou studiu a aratat ca factorii genetici, precum impulsivitatea, pot face o persoana sa inceapa viata sexuala la varste foarte fragede. (Institutul Kinsey; Universitatea de stat din California, SUA)


Despre sex # 7: Ai nevoie de ajutor?
Aproximativ 5% dintre barbatii pana in 40 de ani si 15-25% dintre barbatii de 65 de ani experimenteaza disfunctii erectile. (Institutul National de Diabet si boli digestive si de rinichi, SUA)



Despre sex # 8: Conteaza marimea?
Domnilor, relaxati-va! Nu conteaza ceea ce vedeti in filmele pentru adulti, in SUA marimea organului genital masculin in erectie variaza intre 12,7 si 17,78 cm, cu o circumferinta intre si 10 si 15,4 cm. (Institutul Kinsey)


Despre sex # 9: Sex cu cel mai bun prieten
Doua treimi dintre studenti au recunoscut ca s-au culcat cu cel mai bun prieten de sex opus. Mai mult de jumatate dintre ei spun ca au fost angajati in toate felurile de sex. (Universitatile de de stat din Wayne si Michigan)